İstanbullular Dikkat! Meteoroloji'den Sağanak Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın için uyarıda bulundu. İstanbul'da yarın sabah saatlerinde gök gürültülü kuvvetli sağanak beklendiğini açıkladı.

09.09.2021-17:29 - (Son Güncelleme: 09.09.2021-18:09) İstanbullular Dikkat! Meteoroloji'den Sağanak Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamaya göre ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege'nin iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyıları ile Burdur, Eskişehir, Bolu, Düzce, Ordu, Ardahan çevreleri ve Antalya'nın iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL'DA METEOROLOJİ UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı son hava durumu uyarısında İstanbul ve Marmara Bölgesi'nin güney ve doğusuna sağanak yağış olacağını açıkladı. Meteorolojinin sunduğu raporda bu geceden itibaren Çanakkale ve Balıkesir’de, Cuma günü sabah saatlerinden itibaren Bursa, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2/12 saat) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi.

Meteoroloji yaptığı uyarıda ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını gerektiğini ifade etti.

AFAD İSTANBULLULARI UYARDI

AFAD, ''Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, yarın sabah saatlerden itibaren, İstanbul'da çok kuvvetli yağış bekleniyor. Sel, su baskını ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun'' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal