Meteoroloji Genel Müdürlüğü Uyardı: Yarın Marmara ve Bazı Bölgelerde Sağanak Bekleniyor

Eylül ayının gelmesiyle serin havalar kendini hissettirmeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, tarafından yarın, Marmara, Karadeniz ve Akdeniz bölgesi için sağanak yağmur beklendiği uyarısı yapıldı.

05.09.2021-13:50 - (Son Güncelleme: 05.09.2021-15:28) Meteoroloji Genel Müdürlüğü Uyardı: Yarın Marmara ve Bazı Bölgelerde Sağanak Bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın sağanak yağmur beklenilen, Marmara, Karadeniz, Doğu Anadolu ve Akdeniz bölgelerini uyardı. Yapılan uyarıda, Türkiye genelinde serin hava gözlemlenirken, kuzey, iç ve batı kesimlerinde hava parçalı ve yer yer çok bulutlu olacağı bilgisi yer aldı.

hava durumu

YARIN SAĞANAK YAĞMUR BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda, Marmara'nın doğusunda kalan bölgeler, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Kırklareli, Tekirdağ, Bolu, Düzce, Artvin ve Ardahan yakınları, Çanakkale'nin doğu bölgesindeki iller ve Akdeniz'in Toroslar tarafında sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın beklendiği bilgisi yer aldı. Diğer yerlerde havanın az bulutlu ve açık geçeceği belirtildi. Rüzgarı ise Marmara bölgesi ve Kuzey Ege’de sert ve fırtına şeklinde esintilerin yaşancağıda aktarılan bilgiler arasında yer aldı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal