Uzman ve Başöğretmenlik sınavı hangi tarihte yapılacak? Sınav başvuruları ne zaman? 2022 Sınav Takvimi açıklandı!

Uzman öğretmenlik sınavı başöğretmenlik sınavı hakkında bilgiler Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından verildi. İşte bütün cevaplar haberin detaylarında...

13.05.2022-16:40 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-16:40) Uzman ve Başöğretmenlik sınavı hangi tarihte yapılacak? Sınav başvuruları ne zaman? 2022 Sınav Takvimi açıklandı!

Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı hakkında detaylar oldukça merak ediliyordu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı hakkında yapmış olduğu açıklamada ''Uzman ve başöğretmenlik ile ilgili eğitim programını ve sınav takvimini tüm kamuoyu ile paylaşacağız'' şeklinde ifade etti. O halde, Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman?, Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı hangi tarihte yapılacak? ve 2022 Sınav takvimi.

Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman? 

Milli Eğitim Bakanı Özer cevapladı: ''Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlikle ilgili eğitim programının başvuruları, 1-10 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek'' Öğretmenlik Meslek Kanunu'nun ve yönetmeliğin öğretmenlere hayırlı uğurlu olması yönünde dileklerde bulunan Mahmut Özer konuşmasına şunları da ekledi: ''Yarın yönetmelikteki bahsi geçen uzman ve başöğretmenlik ile ilgili eğitim programını ve sınav takvimini kamuoyu ile paylaşacağız.'' dedi.



Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal