Usta Sanatçı Bülent Ersoy Hayatta Kalan Tek Dayanağını da Kaybetti!

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, halasından gelen acı haberle yıkıldı. İşte habere ilişkin o detaylar...

10.02.2022-11:08 - (Son Güncelleme: 10.02.2022-12:31) Usta Sanatçı Bülent Ersoy Hayatta Kalan Tek Dayanağını da Kaybetti!

Sesi ve şarkılarıyla ilk sahne aldığı günden bu yana herkesi mest den ünlü sanatçı Bülent Ersoy, aldığı acı haberle adeta yıkıldı. 69 yaşındaki usta sanatçı, her geçen gün sevdiklerini kaybetmenin acısıyla baş başa kalırken aldığı bu son haberle de büyük bir acı yaşadı. Usta sanatçı, hayatta kalan son büyüğü 99 yaşındaki İsmet Erkoç Soytürk isimli halasını kaybetti. Geçtiğimiz yıl anne ve babasının ölüm haberiyle büyük bir acı yaşayan ve hala daha zor günler geçiren Bülent Ersoy, yaşadığı anne ve baba acısını duygu dolu sözlerle dile getirmişti. Bir süredir koronavirüs nedeniyle Yalova Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Soytürk, dün akşam hayata gözlerini yumdu. Usta sanatçının 99 yaşında hayatını kaybeden halası, Yalova'da toprağa verileceği bildirilirken, Ersoy'un da halasını son yolculuğuna uğurlayacağı düşünülüyor. 

ANNE VE BABASINI DA GEÇEN YIL KAYBETMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl annesi Necla Poyraz'ı kaybeden usta sanatçı Bülent Ersoy, aldığı bu haber sonrası büyük bir acı yaşamıştı. Daha sonrasında da evde düşerek hayatını kaybeden babasını son yolculuğuna uğurlayan Ersoy; ''Annem öldü, annesiz kaldım. Bir evlat kaç yaşında olursa olsun annesinin çocuğu. Anne bambaşka bir şey. Allah hepimize ömür versin, anacıklarımıza inşallah. Ben tek başımayım. Çocuğum yok, kimsem yok. İnsanları mutlu etmek istiyorum. Anacığıma ‘Anne ben de geleceğim, yalnız kalmayacaksın burada’ dedim. 70 yaşımdayım ama yine ana, yine baba hep olmalı. Annemi çok özlüyorum'' açıklamalarında bulunarak herkesi duygulandırmıştı. 

BÜLENT ERSOY HALASI

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal