Futbolcu Emre Aşık'ın Olaylı Şekilde Boşandığı Eski Eşi Yağmur Sarnıç Hapis Cezasına Çarptırılınca Firar Etti!

Eski milli futbolcu Emre Aşık'ın olaylı bir şekilde boşandığı ve ölüm tehditlerine maruz kaldığı eski eşi hapis cezası aldı. İşte habere ilişkin o detaylar..

10.02.2022-10:36 - (Son Güncelleme: 10.02.2022-14:29) Futbolcu Emre Aşık'ın Olaylı Şekilde Boşandığı Eski Eşi Yağmur Sarnıç Hapis Cezasına Çarptırılınca Firar Etti!

Ünlü futbolcu Emre Aşık eşi Yağmur Sarnıç'tan olaylı bir şekilde boşanmıştı. Yaşanan bu ayrılığın ardından Sarnıç'ın futbolcuyu öldürmesi için kiralık katiller tutması, tehdit gibi pek çok nedenlerle hem sosyal medyaya hem de magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Çocuklarını almak için gösterdiği mücadelede bile yine çocuklarının ruh sağlığını bozacak davranışlarda bulunan Sarnıç için eski eşi Emre Aşık 2020 yılında üç ay süreyle mahkeme kararıyla korunma kararı aldırdı. Fakat bu kararın çıkmasını önemsemeyen Sarnıç bir magazin programına çıkarak eski eşi Aşık hakkında çeşitli söylemlerde bulundu. Bunun üzerine eski milli futbolcunun avukatı Yağmur Sarnıç'ın verilen karara uymaması sebebiyle zorlama hapsini talep etti. Hapis kararına itiraz eden Sarnıç'ın avukatları ne kadar dirense de karar kesinleşti ve Yağmur Sarnıç'ın hapse girmesine karar verildi. 

SARNIÇ HER YERDE ARANIYOR

Eski eşini öldürmek için tetikçi tutan fakat suç unsurları bulunmadığı gerekçesiyle beraat eden Yağmur Sarnıç, eski eşinin koydurduğu konuşmama yasağını deldiği için zorlama hapsine karar verildi. Buna göre 2 Şubat'tan beri aranan Sarnıç, bir türlü adresinde bulunamıyor. Her yerde aranan Yağmur Sarnıç, bulunduğu yerde yakalanarak 3 gün süreyle cezaevine konulacak. Sarnıç aynı zamanda; ‘’Jandarma görevlilerine direnme ve hakaret, modacı Süleyman Tezcan'a yönelik tehdit, öldürmeye teşebbüs, intihara yönlendirme, işkence, eziyet, hakaret, şantaj, hürriyetinden yoksun kılma, dolandırıcılık, suç işlemek amacıyla örgüt kurma’’ gibi pek çok suçtan davaları devam ediyor. 

YAĞMUR SARNIÇ

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal