Futbolcu Emre Aşık ve Eşi Yağmur Sarnıç Boşandı!

2012'de Dünya evine gire çift çekişmeli evlilikleri ve şaşırtıcı kavgaları ile her geçen gün magazin gündemine düşüyorlardı. Ama beklenilen oldu... Ünlü çift nihayet boşandı. Bakın çocukların velayeti kime verildi...

06.09.2021-11:31 - (Son Güncelleme: 06.09.2021-11:44) Futbolcu Emre Aşık ve Eşi Yağmur Sarnıç Boşandı!

2012'de dünya evine giren ve geçtiğimiz aylarda boşanma kararı alan ünlü çift, Yağmur Sarnıç ve Futbolcu Emre Aşık olaylarına bir yenisini ekleyerek tekrardan gündem oldular... Şimdi de Boşanma süreci bitmeden hamile kaldığı öğrenilmişti. Ancak çift bugün resmi olarak boşandı!

Ancak Yağmur Sarnıç Uyguladığı şiddet nedeniyle çocuklarının velayetini kaybetmişti. İşte Yağmur Sarnıç'tan 'Yok artık' dedirtecek bir haber daha! Emre Aşık ile olaylı boşanma davası devam eden Sarnıç'ın hamile olduğu ortaya çıktı. Aşık ile yaşadığı kavgalarla gündemden düşmeyen Sarnıç, geçtiğimiz aylarda Baycan Şenürek ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. İkilinin her geçen gün olaylı kavgaları gündeme düşüyor. Bu seferde Yağmur Sarnıç' sevgilisinden hamile kaldığı öğrenilmişti.

Eski futbolcu Emre Aşık ile çekişmeli boşanma davası halen  devam eden Yağmur Sarnıç'ın hamile olduğu ortaya çıktı. Bir süredir Baycan Şenürek ile birlikte olan Sarnıç'ın, erkek bebek beklediği öğrenildi. Paylaşımlarında da karnının iyice belirginleştiği  gözlerden kaçmadı!


EMRE AŞIK VE YAĞMUR SARNIÇ BOŞANDI!

8 Yıl önce evlenen çift olaylı ilişkileri sonrasında her gün gündemde yer alıyordu. Ancak  Boşanma davaları bugün gerçekleşti.  Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç boşandı.

ÇOCUKLARIN VELAYETİ BABA EMRE AŞIK'A VERİLDİ

Evliliklerinden 3 çocuk sahibi olan çift, boşanma davası sonrası çocuklarının velayeti Emre Aşık'a verildi.Duruşma çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Emre Aşık, "Artık çocuklarımla yeni hayatım beni bekliyor" ifadesinde bulundu...


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal