Danla Bilic Yaşadığı Tacizi Anlattı Hayranlarına İsyan Etti!

Yaptırdığı farklı estetikler ile gündeme gelen Danla Bilic Sosyal Medya Hesabında yaşadığı o korkunç tacizi anlattı. Bazı kişilerin, kurye olarak evinin kapısına kadar geldiğini evine girmeye çalıştıklarını söyledi.

06.09.2021-08:56 - (Son Güncelleme: 06.09.2021-08:56) Danla Bilic Yaşadığı Tacizi Anlattı Hayranlarına İsyan Etti!

Yaptırdığı farklı estetikler ile gündeme gelen Danla Bilic Sosyal Medya Hesabında yaşadığı o korkunç tacizi anlattı. Bazı kişilerin, kurye olarak evinin kapısına kadar geldiğini evine girmeye çalıştıklarını güvenliğe de kurye olduklarını inandıran buu kişiler hakkında yaşadığı olayı söyleyen Danla Bilic son paylaşımına yaptığı tacizi anlatı ve böyle bir konuda artık iyimser ve kibar olamayacağıı da belirten Biliç şunları söyledi, "Bu artık son radde. Bir daha ne beni, ne bir arkadaşımı en ufak mesajla bile rahatsız ederseniz, gerçekten olay çıkarırım" dedi.

'Tatlıcı' lakaplı Berat Demir ile ayrıldıktan sonra kalbinin kapılarını kapatan Danla Bilic, uzun bir aranın ardından yeni bir aşka yelken açmıştı.

YouTube’da yayınladığı makyaj videolarıyla adını duyuran Danla Bilic, Poyraz Teoman ile aşk yaşıyordu

Poyraz Teoman aşk yaşamaya başlayan Danla Bilic, sosyal medya hesabından aşkını çok sık paylaşıyordu ancak çift geçtiğimiz günlerde ayrıldığını duyurdu. Şimdilerde ise yaşadığı kötü anları sosyal medya hesabından aktardı.

KURYE TAKLİDİ İLE EVİNE GELİYORLAR

Çektiği makyaj videoları ve güzellik,stil,ikon  paylaşımları ile çok sık takip edilen Danla Bilic, yaşadığı kurye tacizini paylaşarak atık anlayış göstermeyeceğini söyledi.


BİR DAHA OLURSA OLAY ÇIKACAK

Danla Bilic konu ile ilgili paylaşımına şunları söyledi ."Evimin adresini bulup, güvenliğe kurye, kargo taklidi yapıp bir daha evimin kapısına gelen olursa artık kibar davranmam. Aylardır sapık gibi mesaj atıp, arkadaşlarımın özel numaralarını bulup aradınız ses çıkarmadım ama bu artık son radde. Bir daha ne beni ne bir arkadaşımı en ufak mesajla bile rahatsız ederseniz gerçekten olay çıkarırım." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal