Hadise Yeni Sevgilisi Mehmet Dinçerler ile Görüntülenmemek İçin Otele Kaçtı!

Magazin gündeminin en olay ismi Hadise zirveden hiç düşmüyor. Gerek aşk hayatı gerekse, cesur kıyafetleri ile her daim konuşulanlar arasında.

05.09.2021-15:57 - (Son Güncelleme: 05.09.2021-15:57) Hadise Yeni Sevgilisi Mehmet Dinçerler ile Görüntülenmemek İçin Otele Kaçtı!

Magazin gündeminin en olay ismi Hadise zirveden hiç düşmüyor. Gerek aşk hayatı gerekse, cesur kıyafetleri ile her daim konuşulanlar arasında. Kaan yıldırım ile ayrılığı sonrası, 

Yakışıklı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşayan Hadise ve sevgiliisi basın mensuplarını görünce lüx bir otele kaçtılar. 

Hadise ve Mehmet Dinçerler İstinyede bir akşam çıkışı basın mensuplarını görünce apar topar kaçmaya çalıştı. Aşkı ile görüntülenmek istemeyen Hadise, ve Sevgilisi Lüx bir otele kaçtı.Ancak trafik nedeni ile kaçamadılar!

MEHMET DİNÇERLER  OTEL GÖREVLİLERİNE UYARI YAPTI

Soruları yanıtsız bırakan sevgililer, soluğu Beşiktaş'ta bulunan lüks bir otelde aldı. Mehmet Dinçerler, otel görevlilerini gazetecileri içeri almamaları konusunda uyardı.

AŞKINI HAYKIRMIŞTI

Oyuncu Kaan Yıldırım ile evlilik yolunda giden bir buçuk yıllık beraberliğini ani bir hamlede bitiren, Hadise, kendisinden iki yaş küçük iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başladı. Geçtiğimiz hafta bir mekandan el ele çıkarken görüntülenen çift, Meksika Tulum'da aşk tatiline çıktı. Sosyal medya hesaplarından ayrı ayrı fotoğraf paylaşan çiçeği burnundan çiftten Hadise, sevgilisine poz verdi. Hadise, paylaşımının altına İspanyolca bir not düştü

BU GÜLÜMSEME BENİM AMA SEBEBİ SENSİN

Ünlü şarkıcı Hadise sosyal medya hesabında, sevgilisine olan aşkını, "Bu gülümseme benim ama sebebi sensin" sözleriyle haykırmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal