Üsküdar'da Bir Grup Vatandaş Kar Yağarken Denize Girdi: Deniz Şifadır!

İstanbul'da yoğun kar yağışına ve eksi seviyelerdeki hava sıcaklığına aldırış etmeyen bir grup vatandaş kar yağışı altında denize girdi.

24.01.2022-13:56 - (Son Güncelleme: 24.01.2022-14:13)

Üsküdar, Kuzguncuk sahilinde bir grup vatandaşın yoğun kar yağışına rağmen denize girmesi gündem oldu. İstanbul'da eksi seviyelerdeki hava durumuna aldırış etmeyen bir grup vatandaş kar yağışı altında denize atlayarak yüzdü.

Yurt genelini etkisi altına alan ve geçtiğimiz günlerde İstanbul'da da başlayan kar yağışı devam ediyor. Dün gece saatlerinde sıcaklıkların da düşmesiyle birlikte kar yağışı etkisini arttırdı. İstanbul'un cadde ve sokakları beyaza büründü. Sıcaklıkların eksi seviyeye ulaştığı kentte soğuğa aldırış etmeyen bir grup vatandaş, Üsküdar Kuzguncuk Sahili'nden deniz atladı. Suya atlayan vatandaşlar, kar yağışı altında dakikalarca yüzdü. Denizden çıkan vatandaşlar yaktıkları ateş başında ısınırken ortaya renkli görüntüler çıktı. 

DENİZ ŞİFADIR 

Denize giren vatandaşlardan Ramazan Değer: "Kar altında denize giriyoruz. Alışık olmayanlar denemesin. Deniz şifadır. Sıcaklık burada eksi derecede. Ama deniz 3 derece vardır. Bu şifayı hiçbir şeye değişmem." açıklamalarında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal