Adıyaman’da Yoğun Kar Yağışını Değerlendiren Vatandaşlar Kardan Kobra Yılanı Yaptı!

Adıyaman'da vatandaşlar karın tadını eğlenerek çıkarttı. Yoğun kar yağışını değerlendirmek isteyen vatandaşlar kardan kobra yılanı yaptı. Kobra yılanını yapmaları ise yaklaşık 6 saat sürdü.

20.01.2022-12:00 - (Son Güncelleme: 20.01.2022-12:27) Adıyaman’da Yoğun Kar Yağışını Değerlendiren Vatandaşlar Kardan Kobra Yılanı Yaptı!

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle günlük hayatı etkileyen birçok olumsuzluğun yaşandığı Adıyaman’da durumu eğlenceye dönüştürerek değerlendirenler de var. Yurt genelinde bir çok kişi kardan adam ve kardan gelin yaparken Adıyaman’da ikamet eden 4 gencin kardan kobra yılanı yapması dikkat çekti. 

SIRAYA GİREREK KARDAN KOBRA İLE BİRLİKTE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

Yerden yüksekliği 2 metreden uzun kardan kral kobra görenleri şaşırttı. Yaklaşık 6 saat süren çalışmanın eseri olan kardan kobrayı gören kişiler, sıraya girerek kardan kobra ile birlikte fotoğraf çektirdiler. 

Adıyaman’ın Turgut Reis Mahallesi, Eski Zey Caddesi üzerine yapılan kardan yılan, büyük ilgi gördü. Yerden yüksekliği 2 metreyi aşan kobranın dişleri ve gözleri de dikkatlerden kaçmadı. 

Kardan yılanı yapan gençlerden Mustafa Serdar Çiftçi, ilk önce Karakuş Tepesi yapmayı planladıklarını ancak daha sonra fikir değiştirdiklerini belirterek, yaklaşık 6 saat süren çalışmanın sonunda bu eseri ortaya çıkardıklarını ifade etti. 

ADIYAMAN İÇİN FARKLI BİR GÖRÜNTÜ OLMUŞ

Kardan yılan ile fotoğraf çektiren Kadir Can Taş: “Genel olarak kardan adam, kardan kadın yapıyorlar ama Adıyaman için farklı bir görüntü olmuş, güzel bir görüntü olmuş.” Değerlendirmesinde bulundu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal