İstanbul’da 'Pes' Dedirten Hırsızlık! Kardan Adamı Çaldılar

İstanbul Kartal’da Akbaş ailesinin evlerinin önünde bulunan kardan adamları çalındı. ''Yok artık'' dedirten bu olay güvenlik kamerasına abean kaydedildi.

19.01.2021-15:41 - (Son Güncelleme: 19.01.2021-16:26)

Öğrenilen bilgiye göre hırsızlık dün Kartal’da gerçekleşti.

İstanbul’da kar yağışının etkili olmasıyla beraber Kartal’da ikamet eden Akbaş ailesi, beş yaşındaki kızlarının isteği üzerine kartopu oynadıktan sonra kardan adam yaptı. Kardan adamlarıyla resim çektiren Akbaş ailesi hava kararınca evlerine geri döndü. 

Sabah olduğunda kardan adamlarını bıraktıkları yerde göremeyen Akbaş ailesi çözümü güvenlik kameralarını kontrol etmekte buldu. Güvenlik kamera kayıtlarını kontrol eden Akbaş, gördükleri karşısında ''pes'' dedi. Güvenlik kamerasına kaydedilen görüntülerde kimliği tespit edilemeyen bir kişi kardan adamı omuzlayarak götürdüğü görüldü. ''Yok artık'' dedirten hırsızlık güvenlik kamerasına anbean kaydedildi.

çaldı19012021215

Evlerinin önünde bulunan kardan adamları çalınan Savaş Akbaş, "İstanbul’da karın yağmasıyla 5 yaşındaki kızım kar topu oynayarak kardan adam yapmak istedi. Evimiz Kartal’da sahil bölümünde olduğu için bu noktada kar dip tutmadı. Bizde yüksek noktada oturan market sahibinin servis aracının üzerinde dip tutan kar ile kardan adam yaparak, fotoğraflar çekindik. Akşam olunca yatmaya evimize gittik. Sabah olduğunda kardan adamımız yerinde yoktu. Doğal olarak kızım çok üzüldü. Güvenlik kamerası görüntülerini incelediğimizde maalesef bir şahıs kardan adamımızı çalmış, kızım çok üzüldü. Kızımızın emeği çalınmış oldu" şeklinde konuştu.

hırsız19012021

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal