Rize'de Yoğun Kar Yağışını Değerlendiren Vatandaşlar Kardan Adamı Bu Kez Tersten Yaptı!

Rize’de etkisini sürdüren yağış 1,5’yi buldu. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen vatandaşlar ise kardan adamı bu kez düzden değil tersten yaptı.

17.01.2022-16:25 - (Son Güncelleme: 17.01.2022-16:55)

Rize’de yoğun kar yağışı değişik görsellere sahne oldu. Yüksek kesimlerde 1,5 metreyi bulan kar yağışı ziyaretçilere görsel şölen sundu. Ayder Yaylası’na gelen kimi ziyaretçiler yaylada gezerken kimileri de karda kaymayı tercih etti. 

Rize’de etkisini sürdüren yağış 1,5’yi buldu. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen vatandaşlar ise kardan adamı bu kez düzden değil tersten yaptı.

TERS DURAN KARDAN ADAM

Çamlıhemşin Dikkaya köyünde yaşayan bir grup arkadaş, yoğun kar yağışını eğlenceye dönüştürerek kardan adam yapmaya karar verdi. Bir grup arkadaş, topladıkları karları elleri üzerinde ters duran kardan adam yaptı.


Tersten yapılan kardan adama, çocuklar başta olmak çevredekiler büyük ilgi gösterdi. Çevredekiler kardan adamla selfie çektirdi. Çamlıhemşin Dikkaya köyünde yaşayan bir grup arkadaşın yaptığı elleri üzerinde ters duran kardan adama son şeklini veren Metin Kurkut, ‘Bir Karadenizli olarak farklı bir kardan adam yapmamız gerekiyordu. ‘Tersine kardan adam yapalım’ dedik, hızlıca karar verdik, kalktık yaptık. Herkes düzünü yapıyordu biz de tersine kardan adam yaptık. Güzel de oldu’ ifadelerini kullandı.  

ARABANIN ARKASINA BAĞLADIKLARI BRANDAYLA KAYAK KEYFİ YAŞADILAR

Yüksek kesimlere yağan karın tadını çıkarmak isteyen bir grup arkadaş ise otomobillerinin arkasında bağladıkları naylon brandanın üzerinde oturarak kayak keyfi yaşadı. Otomobile bağladıkları brandanın üzerine binen 9 kişi, aracın hareket etmesiyle kayarak eğlendiği o görüntüler cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal