Ushan Çakır kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ushan Çakır Ezgi Asaroğlu olayı ne? Ushan Çakır hayatı ve biyografisi

Meslektaşı Ezgi Asaroğlu’na şiddet uyguladığı iddia edilen Ushan Çatır, sosyal medyada gündem oldu. Birçok kişi olayı araştırırken Ushan Çakır’ın hayatı ve kariyeri de gündemde yer alıyor. Peki Ushan Çakır kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ushan Çakır Ezgi Asaroğlu olayı ne? İşte Ushan Çakır hayatı ve biyografisi…

08.03.2024-10:35 - (Son Güncelleme: 08.03.2024-10:35) Ushan Çakır kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ushan Çakır Ezgi Asaroğlu olayı ne? Ushan Çakır hayatı ve biyografisi

Ushan Çakır, daha önce oyuncu Ezgi Asaroğlu’na şiddet uyguladığı iddiasıyla sosyal medyada gündem olmuştu. Çakır’ın bir aile dizisinde yer alması sonrası bu olay yeniden gündeme getirildi ve Ushan Çakır’a tepki yağdı. Ushan Çakır ile Ezgi Asaroğlu olayının detayları ile Ushan Çakır’ın hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki Ushan Çakır kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ushan Çakır Ezgi Asaroğlu olayı ne? 

Ushan Çakır Ezgi Asaroğlu olayı ne?

'Leyla ile Mecnun' dizisinde rol arkadaşı Ushan Çakır tarafından boğazı sıkılan ve darp edilen oyuncu Ezgi Asaroğlu yaşadıklarına isyan etti. HT Magazin'e konuşan Asaroğlu, "Bu süreçte ailem dışında yapayalnız kaldım. Desteğe ihtiyacım var" dedi.

Ushan Çakır kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ushan Çakır Ezgi Asaroğlu olayı ne? Ushan Çakır hayatı ve biyografisi

Ushan Çakır kimdir?

Ushan Çakır, 23 Mayıs 1984 tarihinde İzmir'in Karşıyaka ilçesinde dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan Çakır, sadece oyunculukla kalmayıp seslendirme ve sahne tasarımı gibi alanlarda da başarıyla faaliyet gösterdi.

Sanat kariyerine ilk adımını 2011 yılında Çağan Irmak'ın "Dedemin İnsanları" filmiyle atan Ushan Çakır, aynı yılın fenomen dizisi "Leyla ile Mecnun" kadrosuna dahil oldu. Ancak, 22 Eylül 2011'de dizide rol arkadaşı Ezgi Asaroğlu'na yönelik fiziksel saldırı nedeniyle her iki oyuncunun da sözleşmeleri feshedildi. Bu olayın mahkemeye intikal etmesi sonucunda Çakır, 3 bin TL adli para cezasına çarptırıldı.

2018 yılında "Ufak Tefek Cinayetler" dizisinin kadrosuna katılan Ushan Çakır, 2017 yılı Temmuz ayında oyuncu Damla Sönmez ile nişanlandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal