Oyuncu Efe Deprem kimdir, nereli? Efe Deprem kaç yaşında ve neden öldü? Efe Deprem hayatı ve biyografisi

Seksenler dizisinde yer alan oyuncu Efe Deprem, motorsikletiyle yaptığı trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti. Aynı zamanda seslendirme sanatçısı da olan Efe Deprem’in hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki Oyuncu Efe Deprem kimdir, nereli? Efe Deprem kaç yaşında ve neden öldü? İşte Efe Deprem hayatı ve biyografisi…

07.03.2024-10:07 - (Son Güncelleme: 07.03.2024-10:07)

Seksenler dizisinde canlandırdığı Zafer karakteriyle hafızalarda yer edinen oyuncu ve seslendirme sanatçısı Efe Deprem, geçirdiği motorsiklet kazası sonrasında hayatını kaybetti. Meslektaşı ve eşi Burcu Altın, bu haberle büyük bir acı yaşarken Efe Deprem hakkında yapılan araştırmalar da bu üzücü olayla beraber arttı. Peki Oyuncu Efe Deprem kimdir, nereli? Efe Deprem kaç yaşında ve neden öldü? 

Efe Deprem neden öldü?

Oyuncu Efe Deprem, Mecidiyeköy istikametinde meydana gelen motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Kaza, D-100 Karayolu Çağlayan metrobüs durağı yakınında gerçekleşti ve Deprem'in kullandığı motosiklet bariyerlere çarptı. Kazada ağır yaralanan Deprem, hastaneye kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Seksenler dizisinde "Zafer" karakterini canlandıran oyuncunun ölüm haberi, eşi Burcu Altın Deprem tarafından sosyal medya hesabında duyuruldu.

Oyuncu Efe Deprem kimdir, nereli? Efe Deprem kaç yaşında ve neden öldü? Efe Deprem hayatı ve biyografisi

Efe Deprem kimdir?

Efe Deprem, unutulmaz Zafer karakteriyle tanındığı "Seksenler" dizisi ile dikkat çekmiş bir oyuncuydu.

İstanbul'da 12 Mayıs 1982 tarihinde doğan Efe Deprem, oyunculuk kariyerine Kenter Tiyatrosu'nda adım atmıştır. Özellikle "Badem Şekeri" adlı televizyon film serisindeki rolüyle tanınan Deprem, aynı zamanda "Ardiye Tiyatro"nun kuruculuğunu üstlenmiştir. 2019 yılında oyuncu Burcu Altın ile evlenen Efe Deprem'in bu birliktelikten bir kız çocuğu bulunmaktadır. Usta isimlerle birlikte çalışma fırsatı yakalayan Deprem, Kibarlık Budalası, Düşük Şehir İhtimali gibi tiyatro oyunlarında da sahne almıştır.

Tiyatro oyunlarının yanı sıra, Efe Deprem, Badem Şekeri, Bir Gece, Sevimli Tehlike, Sürgün Hayatlar, Eve Dönüş, Pulsar, Veda, Yer Gök Aşk gibi birçok yapımda da rol almıştır.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal