Emekliler için 1500 TL destek paketine imza atıldı! Başvurular toplanmaya devam ediliyor

Emekli vatandaşlar için müjdeli bir haber daha duyuruldu. 1500 TL değerinde belediye desteği sağlanacağı açıklandı. O belediye halen daha başvuruları toplamaya devam ediyor.

08.03.2024-10:21 - (Son Güncelleme: 08.03.2024-10:21) Emekliler için 1500 TL destek paketine imza atıldı! Başvurular toplanmaya devam ediliyor

Emekli vatandaşlara bakanlıklar ve belediyeler tarafından peş peşe müjdeli haberler duyurulmaya devam ediliyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan kabine toplantısı sonrasında emekli vatandaşlar için bayram ikramiyeleri 2.000 TL’den 3.000 TL’ye yükseltilmişti. Nisan ayında kutlayacağımız Ramazan Bayramı’nda ise ilk kez milyonlarca Bağ – kur, SSK ve Emekli Sandığı emeklisi; zamlı şekilde bayram ikramiyesini alabilecek. Zamlı bayram ikramiyelerinin yanı sıra bakanlıklar ve belediyeler il ve ilçelere göre destek ödemeleri yardımlarını sürdürüyor. Bu sefer yeni bir destek programı Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden duyuruldu. Bursa Büyükşehir Belediyesi 1.500 TL tutarında emekli desteğin sağlanacağını açıkladı.

Emeklilere 1500 TL ödeme

Emeklilere 1500 TL değerinde çek verilecek

Emekli vatandaşlara belediyeler tarafından tek tek müjdeli haberler duyurulmaya devam edilirken; bu sefer müjde Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından verildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi yapmış olduğu açıklama doğrultusunda bayram destek çekleri sağlayacağını açıkladı. Bayram destek çeki 1.500 TL değerinde olacak. Belediye tarafından başlatılan emekli vatandaşlara destek kampanyası için toplamda 75 milyon TL tutarında destek ödemesi sağlanacak. 1 Mart tarihinde başlayan başvurular 10 Mart 2024 tarihinde sona erecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan emeklilere 1.500 TL değerindeki çek için Bursa Büyükşehir Başkanı da açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile emekli vatandaşlara sunacak oldukları bayram destek çekinin başvurularının başladığını ve 1 10 Mart 2024 tarihleri arasında başvuruların toplanacağının da altını çizdi. Emekli vatandaşı 1.500 TL değerinde sunulacak olan hediye çeki için toplamda 75 Milyon TL destek sağlanacağını belirtti.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal