Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım kimdir, hangi görevlerde bulundu?

Uşak’ta CHP’nin Uşak Belediye Başkan adayı olan Özkan Yalım, seçim sonuçlarına göre yeni başkan oldu. Peki Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım kimdir, hangi görevlerde bulundu? İşte Özkan Yalım hayatı ve biyografisi…

02.04.2024-11:28 - (Son Güncelleme: 02.04.2024-11:28)

Yerel seçim sonuçları milyonlarca vatandaşı şaşırtan neticelere sahne oldu. Yüzde 78 oranında bir katılımın olduğu seçimde gözlerin çevrildiği yerlerden birisi olan Uşak’ta CHP’nin adayı Özkan Yalım, AK Parti adayı Mehmet Çakın’ın önünde yer alarak yeni Uşak Belediye Başkanı oldu. Peki Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım kimdir, hangi görevlerde bulundu?

Özkan Yalım kimdir?

Özkan Yalım, 1969 yılında Eşme'nin Köylüoğlu köyünde dünyaya geldi. Eğitimine Eşme Lisesi'nde başlayan Yalım, buradan 1985 yılında mezun oldu. Ardından 1990 yılında Belçika'ya gitti ve bir süre çalıştıktan sonra nakliyecilik üzerine kendi işini kurdu. Daha sonra memleketi Uşak'a geri döndü.

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım kimdir, hangi görevlerde bulundu?

Uşak'ta akaryakıt, turizm ve nakliye sektörlerinde ticari faaliyetlerine devam eden Yalım, Cumhuriyet Halk Partisi'nden 25., 26. ve 27. dönem Uşak milletvekili olarak seçildi. Evli ve üç çocuk babası olan Özkan Yalım, siyasi ve ticari hayatında aktif bir rol oynamaktadır.

Özkan Yalım, 2024 yerel seçimlerinin ardından yeni Uşak Belediye Başkanı olarak görev yapacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal