Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen kimdir, nerelidir? Hakan Bilecen hayatı ve biyografisi

Yerel seçimlerde CHP’nin Kilis Belediye Başkanlığı’nın aday gösterdiği Hakan Bilecen, yaklaşık 22 bin oy alarak yeni Kilis Belediye Başkanı oldu. Peki Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen kimdir, nerelidir? İşte Hakan Bilecen hayatı ve biyografisi…

02.04.2024-11:11 - (Son Güncelleme: 02.04.2024-11:11)

Milyonlarca vatandaşın yerel seçim sonuçlarını merakla beklediği illerden birisi de Kilis oldu. CHP’nin Kilis Belediye Başkan adayı Hakan Bilecen, en yakın rakibi olan AK Parti adayı Reşit Polat’ın yaklaşık 8 bin oy önünde yer alarak yeni Kilis Belediye Başkanı oldu. Peki Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen kimdir, nerelidir?

Hakan Bilecen kimdir?

Kilis'te doğan Hakan Bilecen, 1987 yılında hayata gözlerini açtı. İlk ve orta öğrenimini memleketi Kilis'te tamamlayan Bilecen, üniversite eğitimini ise Ankara'da aldı. Hukuk alanında uzmanlaşarak avukatlık mesleğine adım atan Bilecen, bu alanda on yılı aşkın bir süredir deneyim kazanmaktadır. 

Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen kimdir, nerelidir? Hakan Bilecen hayatı ve biyografisi

Sivil toplum kuruluşlarında ve meslek örgütlerinde aktif bir rol oynayan Bilecen, Kilis Barosu'nda yönetim kademelerinde önemli görevler üstlendi. İngilizce ve Arapça dillerine de hakim olan Bilecen, evlidir ve iki çocuk babasıdır.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal