Yeni Giresun Büyükşehir Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir?

CHP’nin Giresun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fuat Köse, yerel seçimlerde birinci sırada yer alarak Yeni Giresun Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Peki Fuat Köse kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Fuat Köse hayatı ve biyografisi…

02.04.2024-10:53 - (Son Güncelleme: 02.04.2024-10:53)

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde seçmenler sandık başına geçerek tercihlerini yaptı. Oy sayımıyla beraber ortaya çıkan sonuçlara göre CHP ülke genelinde birinci parti olurken AK Parti ise kuruluşundan bu yana ilk kez yenilgi yaşadı. Öte yandan parti değiştiren iller de merak konusu oldu. CHP Giresun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fuat Köse, seçimlerde birinci sırada yer alarak yeni Giresun Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Peki yeni Giresun Büyükşehir Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir?

Fuat Köse kimdir?

Giresun’da 10 Şubat 1973'te dünyaya gelen Fuat Köse, eğitim yolculuğuna memleketinde başladı ve ilkokuldan liseye kadar olan dönemi bu şehirde tamamladı. Meslek eğitimini tamamladıktan sonra siyasi sahneye adım atan Köse, 1993 yılında Demokratik Sol Parti Merkez İlçe Yöneticisi olarak ilk siyasi deneyimini yaşadı. Köse, bu süreçte siyasete olan ilgisini ve halka hizmet arzusunu ortaya koydu. Kararlı ve sorumluluk sahibi duruşuyla dikkat çeken Köse, kısa sürede siyasi kariyerinde önemli adımlar attı.

Yeni Giresun Büyükşehir Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir?

2019 yılından itibaren Giresun Belediye Meclis Üyeliği görevini üstlenen Fuat Köse, bu yeni göreviyle Giresun'un yerel yönetiminde etkin bir rol oynamaktadır. Belediye Meclis Üyesi olarak, şehrin çeşitli konularında karar alma süreçlerine katkı sağlarken, halkın temsilcisi olarak sorumluluklarını titizlikle yerine getirmektedir.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal