Türkiye’nin en genç belediye başkanı oldu: Kalkım Beldesi Bağımsız Belediye Başkanı Zeynep Çelik kimdir, kaç yaşında?

Yerel seçim sonucunda Çanakkale’nin Yenice ilçesine bağlı Kalkım Beldesinde bağımsız aday Zeynep Çelik, yüzde 47,91 oy oranıyla Belediye Başkanı olmayı başardı. Yaşıyla da oldukça şaşırtan Çelik’in hayatı merak edildi. Peki Kalkım Beldesi Bağımsız Belediye Başkanı Zeynep Çelik kimdir, kaç yaşında? İşte Zeynep Çelik hayatı ve biyografisi…

02.04.2024-10:38 - (Son Güncelleme: 02.04.2024-10:38)

Pazar günü yapılan yerel seçimlerin en genç başkanı sonucunda Çanakkale’nin Yenice ilçesine bağlı Kalkım Beldesinde bağımsız aday Zeynep Çelik oldu. İlklerle geçen 2024 yerel seçimlerinin en dikkat çeken isimlerinden birisi olan Zeynep Çelik’in hayatı ve kariyeri hakkında bilgi edinmek isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Kalkım Beldesi Bağımsız Belediye Başkanı Zeynep Çelik kimdir, kaç yaşında?

Kalkım Beldesi Bağımsız Belediye Başkanı Zeynep Çelik kimdir?

Çanakkale'nin sakin beldesi Kalkım, siyasi arenada heyecan dolu anlara sahne oldu. Bağımsız aday Zeynep Çelik'in, seçimlerin ardından kazandığı zafer, bölgede büyük yankı uyandırdı. 22 yaşındaki Çelik, hem gençliğiyle hem de enerjisiyle dikkat çekerken, aldığı yüzde 47.91'lik destekle Belediye Başkanı unvanını taşıma hakkını kazandı. Mehmet Çelik'in kızı olan Zeynep Çelik'in, bölgedeki iş dünyasının tanınmış isimlerinden olması da seçimlere ayrı bir renk kattı.

Türkiye’nin en genç belediye başkanı oldu: Kalkım Beldesi Bağımsız Belediye Başkanı Zeynep Çelik kimdir, kaç yaşında?

Kalkım Beldesi'nde yaşayanların büyük ilgi gösterdiği seçimler, sürpriz sonuçlarla dolu bir atmosferde geçti. Çelik'in, AK Parti adayını geride bırakarak başkanlık koltuğuna oturması, bölgedeki siyasi dengeleri değiştirecek bir etki yarattı. Böylelikle Türkiye'nin en genç kadın Belediye Başkanı unvanını elde etmesi, gençler arasında umut ve heyecan yarattı. Kalkım Beldesi'nin yeni lideri olarak göreve başlayacak olan Zeynep Çelik'in, bölgenin gelişimine katkı sağlayacak projelerle dolu bir dönem geçirmesi bekleniyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal