Ünlü sunucu Ece Erken'in vefat eden eşinin evinin izinsiz kiraya verildiği söyleyip isyan etti: Bu ucuzluklara şaşırmıyorum

Ece Erken sosyal medya hesabından başına gelen yeni olayı paylaştı. İşte habere ilişkin o detaylar...

19.04.2022-17:21 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-17:21)

Geçtiğimiz aylarda uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ardından Ece Erken zorlu günler geçirmeye başlamıştı. Yalnızca eşinin öldürülmesiyle değil, aynı zamanda eşinin mal varlığının peşine düşenlerle de mücadele eden Erken'den bir yeni haber daha geldi. Yavaş yavaş toparlanmaya çalışan ünlü sunucu aldığı bir haberle bir kez daha yıkıldı. Geçtiğimiz haftalarda hesaplarının bloke edildiğini söyleyen ünlü sunucu; ''Şu an oğlumu çocuk oteline götürüyorum bir bakıyorum hesabıma bloke gelmiş. Neden çünkü Şafak'a ‘Abi' diyen, peşinde gezen 'Param yok, bana borç al' diyen, ölümüne sebebiyet veren şahıs tedbir kararı aldırmış. Sokağa çıkarken utanman, ölüme sebebiyet vermekten kahrolman gerekirken uyduruk çekler yazıp ölen eşime iftira atıyorsun. Kasti benim hesabıma yaptığın bu blokeyle birlikte senin namussuz yaşamını, hapislerde çürüyeceğin günleri Allah nasip etsin ve yaptığın dolandırıcılığı herkese ispat edeceğim'' ifadelerini kullanmıştı. 

Ece Erken evi kiraya verildi

Erken: Ne yaşandıysa paylaşacağım elbet

Hesabının bloke edilmesinin ardından ünlü sunucu bir şok daha yaşadı. Güzel sunucu Ece Erken sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak; ''Arkasından para için yapılan çirkinliklerin daha ne kadar süreceğini merak ediyorum. Ne yaşandıysa paylaşacağım elbet, çok az zaman kaldı. Kim ne haksızlık, dolandırıcılık yaptıysa, kim eşime ait olan evi izinsiz kiraya verdiyse, en az katiller kadar ifşa olacaklar! Ama hayat ne garip, bu ucuzluklara artık şaşırmıyorum. Meğer hepsi açmış. Başınıza gelmedikçe anlamazsınız. Umarım gelmez'' şeklinde bir yazı yayınladı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal