Hesapları bloke edilen Ece Erken buna sebep olan kişiye ateş püskürdü: Dolandırıcılığı herkese ispat edeceğim!

Ünlü sunucu Ece Erken, hesaplarının bloke edildiğini ve bunu yapan kişiyi sosyal medyadan ifşaladı. İşte habere ilişkin o detaylar...

08.04.2022-16:21 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-16:27)

Geçtiğimiz aylarda eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu uğradığı silahlı saldırı sonucunda kaybeden ünlü sunucu Ece Erken'e bir darbe daha geldi. Eşinin vefatının ardından zorlu günler geçiren Erken, aylar sonra ilk kez yüzü gülen bir fotoğrafını paylaşmıştı. Önceki gün oğlu Eymen'in yeni yaşını sevenleriyle kutlayan Erken'in o hali ise sevenlerini tam mutlu etmişken bir kötü haber daha geldi. Ünlü sunucu sosyal medya hesabından başına gelen acımasız durumu paylaşarak; ''Şu an oğlumu çocuk oteline götürüyorum bir bakıyorum hesabıma bloke gelmiş. Neden çünkü Şafak'a ‘Abi' diyen, peşinde gezen 'Param yok, bana borç al' diyen, ölümüne sebebiyet veren şahıs tedbir kararı aldırmış'' şeklinde başına gelen olayı anlattı. 

Ece Erken sosyal medyadan isyan etti

Erken: Şafak’ım hiç dostun yokmuş!

Hesabının bloke edilmesinden sonra neye uğradığını şaşıran Ece Erken, öldürülen eşinin ardından dönen olayları anlatarak sosyal medyadan isyan etti. Erken hesabını kapatan kişiyi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle suçlayarak; ''Sokağa çıkarken utanman, ölüme sebebiyet vermekten kahrolman gerekirken uyduruk çekler yazıp ölen eşime iftira atıyorsun. Kasti benim hesabıma yaptığın bu blokeyle birlikte senin namussuz yaşamını, hapislerde çürüyeceğin günleri Allah nasip etsin ve yaptığın dolandırıcılığı herkese ispat edeceğim'' şeklinde yazılar paylaştı. Paylaşımlarına devam eden güzel sunucu eşinin meğer hiç dostu olmadığını da belirterek; ''En yakınların mal kaçırdı, ‘Çavuş’ soyadlı birinin üstüne yaptılar her şeyi… ‘Arkadaşım’ dediğin dolandırıcı şerefsiz çıktı. Borcu varken ‘borcu var’ dedi. Ah be Şafak’ım hiç dostun, hiç adam yokmuş çevrende. Allah seni kurtarmış'' diyerek cümlelerini noktaladı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal