Ece Erken Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun saatlerini sattı haberlerine ateş püskürdü

Ünlü sunucu Ece Erken, öldürülen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilgili iddalarla gündemden düşmüyor. En son paylaşılanlara göre Ece Erken' in eşinin saatlerini sattığı iddası ortaya atıldı. Konu ile ilgili ünlü sunucu ateş püskürdü ve sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

10.04.2022-17:01 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-16:21) Ece Erken Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun saatlerini sattı haberlerine ateş püskürdü

Eşinin ölümünden sonra zor günler geçiren Ece Erken, ortaya atılan iddialara cevap veriyor. En son eşinin saatlerini satıp 15 milyon lira gelir elde ettiği iddia edilen haberlere ateş püskürdü. Ece Erken eşinin ölümünden sonra kendisine tek kuruş para kalmadığını, 1 tane saatinin olduğunu onunda abisinde olduğunu söyledi. Sosyal medya hesabından da kartların ekran görüntüsünü paylaşan Ece Erken'in kartlarının kullanım dışı olduğu gözüktü. 

Ece Erken ölen eşinin saatlerini sattı mı?

Bu iddia gündeme bomba gibi düştü ve eşinin kaybetmenin üzüntüsünü halen yaşayan, zor günler geçiren Ece'yi sinirlendirdi. Geçtiğimiz günlerde restoranda vurularak öldürülen Şafak Mahmutyazıcıoğlu katil zanlıları ile mücadele içinde olan Ece Erken sosyal medya hesabından atılan bu iddialara da cevap verdi. Eşinden kendisine bir kuruş bile kalmadığını, 2 evininde de tedbir kara olduğunu, eşinin olan 1 saatinin de abisinde olduğun, kendisine sadece  2 3 tane tespihi kaldığını onların da istemelerine rağmen vermediğini açıkladı.

Serengil de sessizliğini bozdu

Ece Erken sosyal medya hesabı paylaşımında ;  "Eşim katledildikten 2 gün sonra tüm yaşadıklarımı, tüm samimiyetimle kendi sayfamda anlatmıştım. Tespihlere kadar istendiğini, her şeyin alındığını… Bu nasıl bir acımasızlıktır ki eşimin olan tek saatini ailesinin almasına rağmen sabah gazetesinin beni saatlerini satan kadın olarak göstermesi… Bizim aramızda paranın P'si geçmezdi, benim aldığım evde otururduk, aidatı Şafak öderdi, evladıma o bakardı, benim tek derdim evladımın iyi olması ve artık önüme bakmak, çalışmak. Beni haberlerinize meze yapmayın lütfen … bu haberi kim yaptırdığı pazartesi açacağım dava sonucu ortaya çıkacak ve paylaşacağım elbette" diye paylaşımda bulundu. Sunucu Seren Serengil ise konuya karşı sessiz kalamayarak; ''Saatini satanlar var ama onlar bende hatta öldüğü gün kolundan alan da kim o da bende benim ağzımı açtırmasınlar'' diyerek gözdağı verdi. 

Ece Erken eşinin saatlerini sattı iddası

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal