Ünlü Şarkıcı Alişan Eşi Buse Varol'la Yollarını Ayırdığı İddiasına Son Noktayı Koydu!

Son günlerde aralarının bozuk olduğu konuşulan Alişan ile Buse Varol hakkında ortaya atılan art arda iddialara ünlü şarkıcı açıklama getirdi.

08.02.2022-17:29 - (Son Güncelleme: 08.02.2022-17:29) Ünlü Şarkıcı Alişan Eşi Buse Varol'la Yollarını Ayırdığı İddiasına Son Noktayı Koydu!

Kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetmesinin ardından zor günler geçiren ünlü şarkıcı Alişan'ın, eşi Buse Varol'la aralarının bozuk olduğu iddiası sık sık magazin gündemine düşen haberler arasında yerini aldı. Büyük bir aşkla evlenen ve yine büyük bir aşkla çocuklarını büyüten ikilinin aralarındaki gerginliğin sebebi bilinmese de, Alişan'ın kızı Eliz'in doğum gününe gitmemesi sosyal medyaya ve magazin gündemine damga vurdu. Konu hakkında açıklama yapan Buse Varol, partiyi Alişan'ın düzenlediğini fakat kayınvalidesinin ayrı kutladığı organizasyona davet edilmediğini duyurmuştu. Varol; ''Kızım Eliz'in doğum günü partisini Alişan düzenlendi. Son ana kadar Selçuk'un eşi Merve de gelecekti. Merve ve Alişan'ın yeğenleri son ana kadar gelecekti, vazgeçtiler. Saygı duyuyorum ne Merve'yi ne de kızları asla sorun konusu yapmadım. Suzan anneyle bir sorunumuz yok. Alişan'ın annesinin evde düzenlediği partiye kimse beni davet etmedi. Hepsinin acısına saygı duyuyorum ama Eliz bir daha bir yaşına gelemeyecek'' diyerek tartışma yaratan cümlelerin altına imzasını atmıştı. 

ALİŞAN: PROBLEMİ ÇÖZECEĞİZ

Ünlü oyuncu Buse Varol'la Alişan'ın kızları için ayrı ayrı doğum günü kutlaması ve Alişan'ın ailesiyle kutladığı doğum gününe Varol'u davet etmemesi olay olmuştu. Bunun üzerine ikilinin aralarının kötü olduğuna yönelik düşünceler gün yüzüne çıkarken konuya ilişkin açıklama yapmak için Alişan, Söylemezsem Olmaz isimli magazin programına bağlandı. Alişan; ''Evler falan ayrılmadı. Kaan'da (kardeşi) gelmedi, babam da gelmedi onun babası da gelmedi. Sadece anneler geldi'' diyerek bir sorun olduğunu fakat bunu çözeceklerini duyurdu. 

alişan buse varol

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal