Kendi Kızının Doğum Gününe Davet Edilmeyen Buse Varol, Alişan'ın Ailesi Tarafından Gözden Çıkarıldı mı?

Ünlü şarkıcı Alişan'la oyuncu eşi Buse Varol'un evliliğinde kara bulutlar dolaşmaya devam ediyor. İşte ünlü çiftin evliliklerindeki o sorun...

07.02.2022-10:56 - (Son Güncelleme: 07.02.2022-16:00)

Ekranların sevilen oyuncusu Buse Varol, önceki gün kızı Eliz'in birinci yaş günü için lüks bir otelde doğum günü organizasyonu düzenledi. Birbirinden ünlü isimlerin organizasyona davetli olduğu partide, Varol sosyal medya hesabından birçok video ve fotoğraf yayınladı. Ünlü oyuncunun paylaşımlarında herkesin olup, Alişan ve ailesinden kimsenin bulunmaması ise dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medyaya ve magazin gündemine bomba gibi düşen bu detaydan sonra Alişan ile Buse Varol'un yaptığı açıklamalar ise ayrı bir tartışma konusu oldu. Kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybettiği andan itibaren zor günler geçiren ünlü şarkıcı Alişan'ın, bu süreç içerisinde en çok eşiyle arasındaki kopan bağ gündeme geldi. Önceki gün büyük bir partiyle kızının doğumunu kutlayan anne Buse Varol'un yanında eşi Alişan'ın da yer almasını bekleyen takipçileri bu durumu aile içinde bir probleme yorarken, beklenen oldu. Alişan kızı Eliz'i annesinin yanına götürüp hayatını kaybeden kardeşinin eşi ve kızlarıyla Buse Varol olmadan ayrı bir doğum günü düzenledi. 

VAROL: BENİ KİMSE EVE DAVET ETMEDİ

Sosyal medyada ve magazin gündeminde tepki çeken ayrı kutlamaların ardından Buse Varol ile Alişan'dan çarpıcı açıklamalar geldi. 2.sayfa isimli magazin programına bağlanan ünlü şarkıcı Alişan, kimsenin anlam veremediği bu konuya ilişkin; ''Benim için hiçbir şey önemli değil çünkü amcası Eliz'in 1. yaşını göremedi. Buse'nin düzenlediği partide kadınlar ve çocuklar vardı, erkekler yoktu'' açıklamasında bulundu. Bu duruma ilişkin duygularını dişe getiren oyuncu Buse Varol ise; ''Eliz'in oteldeki doğum gününü Alişan organize etti. Selçuk'un eşi Merve de gelecekti. Son anda istemediler saygı duyuyorum. Ne Merve'yi ne de kızları asla sorun konusu yapmadım. Suzan anne ile bir sorunumuz yok. Her şeyin üzerine yemin ederim. Beni kimse eve davet etmedi. Ben asla böyle bir kız değilim, hepsinin acısına saygı duyuyorum ama Eliz asla bir daha 1 yaşına giremeyecek'' şeklinde yaptığı açıklamayla bombayı patlattı. Ünlü oyuncunun kızının doğum gününe davet edilmemesi ve ayrı ayrı iki doğum günü organizasyonu planlanması evliliğe ilişkin çatırdamaların başladığını gösteren en net olay oldu. 

alişan buse varol

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal