Bir Demet Tiyatro'nun Efsanevi İkilisi Demet Akbağ İle Yılmaz Erdoğan Yeniden Bir Araya Geliyor!

Bir döneme damgasını vuran oyunlarıyla unutulmaz performanslara imza atan Yılmaz Erdoğan ile Demet Akbağ yeniden bir araya geliyor. İşte habere ilişkin o detaylar...

08.02.2022-17:03 - (Son Güncelleme: 08.02.2022-17:11) Bir Demet Tiyatro'nun Efsanevi İkilisi Demet Akbağ İle Yılmaz Erdoğan Yeniden Bir Araya Geliyor!

Yer aldıkları her projede göstermiş oldukları oyunculuk performanslarıyla akıllara kazınan usta oyuncu Demet Akbağ ile Yılmaz Erdoğan, oyunculuğa gönül vermiş en önemli isimler arasında yer alıyor. Dizi, film ve tiyatro oyunlarında en beğenilen performanslara imzalarını atan ünlü oyuncular, yıllar önce ekranlara gelen Bir Demet Tiyatro ile gönüllülere taht kurmuşlardı. Anlattıkları hikayeler ve oyunculukları ile ekran başındaki izleyicilere yıllar geçmiş olsa da unutulmayan karakterler arasında kalan Demet Akbağ ile Yılmaz Erdoğan ikilisi, hayranlarına güzel haberi duyurdu. Yeni bir projeyle yeniden bir araya geleceklerini duyuran ikilinin, oynayacağı oyuna dair detaylar da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. 

AYDINLIK EVLER PROJESİ YOLDA 

Usta oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, geçtiğimiz yıllarda Türkiye'nin en yetenekli ve usta isimleri arasında yer alan Demet Akbağ için bir oyun yazdığını açıklamıştı. Koronavirüs ve sonrasında alınan önemler nedeniyle bir süre yazdığı projeyi askıya alan başarılı oyuncu Erdoğan, yazdığı oyun için harekete geçti. Demet Akbağ'ın oynayacağı ''Aydınlık Evler'' isimli oyunda, ünlü oyuncunun rol arkadaşları olarak da Salih Bademci ile Sinem Ünsal'ın olacağı belirlendi. Yazar koltuğunda oturan usta oyuncu Yılmaz Erdoğan'la Akbağ da, yıllar sonra bu projeyle yeniden bir araya gelmiş olacak. Henüz oyun hakkında bir araya gelip bir açıklamada bulunmayan ünlü oyuncuların, oyunun konusunu ve ne zaman izleyiciyle buluşacağına dair bilgiler oldukça merak ediliyor. 

demet akbağ yılmaz erdoğan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal