Ünlü Şarkıcı Aleyna Tilki Uludağ Konserinde Hayranlarına Unutulmaz Bir Dans Performansı Sergiledi!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, verdiği konserde coştukça coştu. İşte habere ilişkin o detaylar...

08.02.2022-14:36 - (Son Güncelleme: 08.02.2022-14:49)

Sesi ve şarkılarıyla pop müziğine küçük yaşta damga vuran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, ilk çıkış yakaladığı günden bu yana birçok başarılı şarkının altına imzasını attı. Güçlü sesi ve dünya starı olma hedefiyle magazin gündeminin sık sık konuştuğu isimlerden biri olan ünlü şarkıcı, son zamanlarda özel hayatıyla gündeme geliyor. Ünlü rapçi Uzi ile aşk yaşadığı konuşulan Tilki, annesinden yediği veto ile son olarak gündeme gelmişti. Kızının Uzi lakaplı rapçiyle görüşmesini istemeyen anne Havva Öztel, ''Hakkımı helal etmem'' diyerek Tilki'yi uyarmıştı. Ünlü şarkıcının çalkantılı aşk hayatı hız kesmeden devam ederken, konserden konsere koşuşturmaları da dur durak bilmiyor. Son olarak önceki gün Uludağ'da sevenleriyle buluşan güzel şarkıcı şarkılarıyla hayranlarını coşturdu.

SOSYAL MEDYAYA DAMGASINI VURDU

21 yaşındaki genç şarkıcı önceki gün Bursa Uludağ'da unutulmaz bir performansa daha imzasını attı. Ünlü şarkıcı sesi ve şarkılarıyla hayranlarını mest ederken, unutulmayacak dans performansıyla da adeta hayranlarının aklını aldı. Unutulmaz bir konsere imza atan güzel şarkıcı Aleyna Tilki'nin dans ederken ki çekilmiş görüntüleri ise sosyal medyada hızla yayıldı. Birçok takipçisinin hem olumlu hem de olumsuz yönde yorumlar yaptığı dans performansıyla çok konuşulan Aleyna Tilki'nin dans performansı magazin gündemine de bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcının göstermiş olduğu bu dans performansından sonra bir sonraki konserlerde hayranlarını nasıl coşturacağı da merak konusu oldu. 

aleyna tilki

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal