Ünlü Popçu Ece Seçkin Kalçasına Kadar Dekolte Giyince Takipçileri Tarafından Yorum Yağmuruna Tutuldu!

Güzel şarkıcı Ece Seçkin dekoltenin ayarını tutturamayınca sosyal medyada olanlar oldu. İşte habere ilişkin o detaylar...

18.02.2022-17:03 - (Son Güncelleme: 18.02.2022-17:03)

Sesi ve şarkılarıyla pop müziğinin en sevilen isimleri arasında yerini alan başarılı şarkıcı Ece Seçkin, konserden konsere koşan ünlüler arasında yer alıyor. Son zamanlarda magazin gündeminde veya sosyal medyada yer almayan ünlü şarkıcı, kişisel hesabında verdiği cesur pozlarla gündeme bomba gibi düştü. Başarılı şarkıcının kalçasına kadar verdiği dekolteli pozu, herkesi ayağa kaldırdı. Son zamanlarda gündemden düşmeyen ve şarkıcılar arasında gelenek haline gelen derin yırtmaçlı dekolteler modasına bir yenisi daha eklendi. Ünlü şarkıcı Seçkin giydiği elbiseyle kalçasına kadar dekolte verdi. 

CESUR POZLARA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

Yıllardır sürdürdüğü başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da merak edilen ünlü şarkıcı Ece Seçkin, evlendiği günden itibaren yalnızca konser takvimiyle gündeme geliyordu. Son zamanlarda birçok tartışma sebebi olan ve derin yırtmaçlı konuların gündeme damga vurmasından sonra Ece Seçkin'den de derin yırtmaçlı bir poz geldi. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından kalçasına kadar açık olan bir elbise giyerek bunu takipçilerine sundu. Seçkin'in bazı takipçileri; ''Yakıyorsun'' şeklinde iltifatlar ederken, bazı kullanıcılar da ''Altında bir şey yok! Bu ne ya?'' diyerek ünlü şarkıcıyı eleştirdi. Gelen eleştirilere henüz yanıt vermeye ünlü şarkıcı, dekolteli kıyafetlerin eleştirilmesine yönelik; ''Bir sahne kıyafetini külot diye adlandırmak zaten çok komik. Bir şey diyemiyorum, 2022 yılındayız. Dünyanın her yerinde sahne için dikilen özel kıyafetler, mayolar... Ben de giyiyorum benim şahsıma söylenmedi ama aynısının benzerini giyerek sahneye çıkıyorum'' şeklindeki düşüncelerini dile getirmişti. 

ece seçkin

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal