Ünlü Oyuncu Ceren Hindistan Lerzan Mutlu'ya Hakaretlerinin Bedelini Ağır Ödedi!

Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu kendisine sosyal medya üzerinden hakaret eden oyuncu Ceren Hindistan'ı verdiği mahkemede karar çıktı. İşte o detaylar...

12.02.2022-17:59 - (Son Güncelleme: 12.02.2022-17:59) Ünlü Oyuncu Ceren Hindistan Lerzan Mutlu'ya Hakaretlerinin Bedelini Ağır Ödedi!

Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında bir dönem sunuculuk yapan Lerzan Mutlu, oyuncu Ceren Hindistan'ı iş insanı Ümit Aslan'la yaptığı dini nikah nedeniyle sert eleştirilerde bulunmuştu. Kendisine söylenen sözlerin altında kalmayan Hindistan ise bu kez sosyal medya hesabı üzerinden hakaret ederek; ''Türkiye’nin iki seviyesiz sürtüğü çıkmış bizi eleştiriyor. Hangi vasıfla? Hayat bizim dedikodusu sizin, hayırdır? İmam nikâhlı da olurum resmi nikâhlı da... Hayat benim değil mi? Size mi vereceğim hesabını! Kabul eden benim, yaşayan benim! Sana ne! Yeni doğum yapmış bir anneye bunu yaptığınız için Allah sizin belanızı versin!'' demişti. Bu sözler üzerine soluğu mahkemede alan Lerzan Mutlu, Hindistan'dan şikayetçi olmuştu. 

TAZMİNATIYLA GERİ ÖDEYECEK

Lerzan Mutlu'nun şikayeti üzerine ünlü oyuncu Ceren Hindistan'a; İstanbul 54. Asliye Ceza Mahkemesi’nde 4 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Ettiği hakaret nedeniyle 1160 lira para cezasına çarptırılmıştı. Mutlu bunun ardından Ceren Hindistan'a 10 bin liralık manevi tazminat davası açmış ve ünlü şarkıcının avukatı; ''Davalı, yaptığı eylemden sonra müvekkil ile iletişim kurmamış, özür dilememiş ve pişmanlığını dile getirmemiştir'' dedi. Yaklaşık iki yıldır süren mahkemede karar çıktı. Mutlu'nun avukatının; ''Ceza dosyası kesinleşmiştir. Ceren Hindistan’ın suçu sabittir. Ceren hanım, müvekkilden herhangi bir özür dilememiştir. Davamızın kabulüne karar verilsin'' açıklamasından sonra mahkeme Lerzan Mutlu'yu haklı bularak davayı kısmen kabul etti. Çıkan karara göre ünlü oyuncu Ceren Hindistan, 7 bin liralık manevi tazminatı 7 yıllık faiziyle birlikte Lerzan Mutlu’ya ödeyecek.

lerzan mutlu ceren hindistan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal