Ahu Tuğba Bir Dönem Aşk Yaşadıkları İddia Edilen Meriç Erkan Hakkında Olay Yaratan İtiraflarda Bulundu!

Ünlü oyuncu Ahu Tuğba yıllar önce televizyon programda sevgilisi olan Meriç Erkan hakkında bilinmeyenleri anlattı. İşte o detaylar...

12.02.2022-17:38 - (Son Güncelleme: 12.02.2022-17:47) Ahu Tuğba Bir Dönem Aşk Yaşadıkları İddia Edilen Meriç Erkan Hakkında Olay Yaratan İtiraflarda Bulundu!

Geçtiğimiz günlerde magazin gündemine ve sosyal medyaya bomba gibi düşen Meriç Erkan'ın son hali herkesi şaşırtmıştı. Katıldığı televizyon programıyla ve yaptığı şovlarla bilinen Erkan, o günlerden duyduğu pişmanlığı dile getirerek farklı bir maneviyata bürünmüştü. Erkan yaşadığı değişimle ilgili; ''Ben aynı adamım, aynı beden ama hayat insanı başka taraflara çekiyor. Daha önceki konseptim, şovmenlik vs., e tabii insan... Bu bir konsept değil, bu başka bir şey... Rabbimle aramdaki bir hesaplaşma... Bir şeyin farkına varıyorsunuz ve bunu son nefes gelmeden yapıyorsunuz. Nasıl yaşamışız böyle? Kimseyi yadırgamıyorum biz de bu yoldan geçtik'' diyerek çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Erkan'ın bu açıklamalarından sonra bir dönem televizyonda aşk yaşadığı konuşulan Ahu Tuğba da konuya ilişkin sessizliğini bozdu. 

YAĞTU: SEVGİLİM OLMADI TV FORMATIYDI

İsmini ve yaşam tarzını değiştiren Meriç Erkan'la hiçbir zaman aşk yaşamadıklarını itiraf eden Ahu Tuğba; ''Benim bu adamla hiçbir şeyim olmadı, olamaz da, Savaş Kalafat çok iyi bilir olmadığını. Kalafat ve eşi ile kameramanlar da gün boyu yanımdalardı. Meriç Erkan, Allah yolunda ise ya da Allah yoluna girdiyse benimle hiçbir zaman beraber olmadığını söyler. Sevgilim olmadı, TV formatıydı'' diyerek o dönemler televizyonda yayınlanan formata ilişkin de bir itirafta bulundu. Magazin gündeminde ve sosyal medyada çok konuşulan Tuğba ve Erkan ikilisinin ilerleyen zamanlarda başka nasıl açıklamalar yapacağı da şimdiden merak konusu oldu. 

ahu tuğba

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal