Ünlü Oyuncu Aras Bulut İynemli'den Gelen Kötü Haber Sevgilisi Bige Önal'ı Korkuttu!

Yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli'den yakın dostlarını ve hayranlarını korkutan haber geldi. İşte habere ilişkin o detaylar...

07.02.2022-12:50 - (Son Güncelleme: 07.02.2022-12:59) Ünlü Oyuncu Aras Bulut İynemli'den Gelen Kötü Haber Sevgilisi Bige Önal'ı Korkuttu!

Yer aldığı her projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazınan başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli, şu sıralar ekranlara kısa bir ara verdi. Uzun süre boyunca Çukur isimli dizide boy gösteren ünlü oyuncu İynemli, dizisinin final yapmasının ardından televizyon dizilerine kısa bir ara verdi. Güzel oyuncu Bige Önal'la yıllardır süren ilişkilerini birkaç ay önce noktalayan ünlü çift, bu ayrılığı çok fazla uzatamayarak yeniden bir araya geldi. Aralarındaki mesafeyi kapatmak ve ilişkilerini gözlerden uzak yaşamak isteyen ünlü çift, soluğu yurtdışında aldı. Çıktıkları tatili olabildiğinde uzatan Bige Önal ve Aras Bulut İynemli çiftinden kötü haber geldi. 

TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Bir süredir ekranlarda yer almayı tercih etmeyen ve kısa bir kafa tatiline çıkan ünlü oyuncu Bige Önal'la Aras Bulut İynemli çiftinden kötü haber geldi. Artan koronavirüs vakaları ve hızla yayılan omicron varyantıyla her geçen gün hasta sayısı daha da yükselirken, İynemli yakınlarını ve hayranlarını endişelendiren haberi duyurdu. Düzenli olarak yaptırdığı testin pozitif çıkması sonucu soluğu evinde alan İynemli, kendini izolasyona aldı. Sevgilisinin testi pozitif çıkan Bige Önal da bunun üzerine büyük bir korku yaşadı. Bir an olsun birbirinden ayrılmayan ikiliden İynemli'nin koronavirüs çıkması gözleri güzel oyuncu Önal'a da çevirdi. Sağlık durumu hakkında henüz bir bilgilendirme yapmayan ünlü oyuncunun konuya ilişkin bir açıklama yapıp yapmayacağı ise hayranları arasında en merak edilen konular arasında yer alıyor. 

bige önal aras bulut iynemli

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal