Huzur Bulmak İçin Ormanın İçinde Milyonluk Villaya Taşınan Eser ve Berfu Yenenler'in Evine Ağaç Devrildi!

Ünlü oyuncu ve sunucu Eser Yenenler ile model eşi Berfu Yenenler'in kütük evlerinde başına gelmeyen kalmadı. İşte habere ilişkin o detaylar...

07.02.2022-11:53 - (Son Güncelleme: 07.02.2022-12:15) Huzur Bulmak İçin Ormanın İçinde Milyonluk Villaya Taşınan Eser ve Berfu Yenenler'in Evine Ağaç Devrildi!

Ekranların sevilen oyuncusu ve sunucu Eser Yenenler ile model eşi Berfu Yenenler, dolu dizgin yaşadıkları aşklarını evlilikle taçlandırmaya karar vermişti. Geçtiğimiz yıllarda görkemli bir düğünle nikah masasına oturan ve sonrasında da iki çocuk sahibi olan çift, mutlu beraberliklerini her seferinde hem sosyal medyada hem de gerçek hayatta göstermeyi ihmal etmedi. Koronavirüsün hızla yayıldığı ilk dönemlerinde pandemi nedeniyle zor günler geçiren herkes gibi Berfu ve Eser Yenenler çifti de, doğayla iç içe olmaya istedikleri zaman dışarı çıkıp özgürce dolaşmaya büyük özlem duymuşlardı. Bunun üzerine harekete geçen çift birçok ünlü gibi mevcut evlerini bırakıp, doğayla iç içe ve bir yaşam arayışına girdiler. Ormanın içinde lüks villaların olduğu bir sitede istedikleri gibi bir ev bulan ünlü çift, pandemiyi fırsat bilip kütük villaya taşındı. Kemerburgaz'daki bu lüks evlere yaklaşık on milyon TL ödeyen çiftin ise, başı bir türlü beladan kurtulamadı. 

EVLERİNİN BAŞINA GELMEYEN KALMADI

Ünlü çift Berfu Yenenler ile Eser Yenenler çiftinin taşındığı Kemerburgaz'daki kütük villaları, başlarına bela olmaya devam ediyor. Pandemi nedeniyle doğayla iç içe olmak isteyen çift, yaklaşık on milyon TL ödeyerek yerleştikleri evde bir türlü huzur bulamadı. Yenenler çiftinin evini ilk önce eşek arıları bastı, daha sonrasında ise tilkiler dadandı. Lüks villalarında daha sonrasında ise yangın çıktı. Bununla da kalmayıp evin üstüne ağaç devrildi. Yarasaların da kendine mesken edindiği evde ünlü çift bir türlü huzur bulamadı. Başlarına gelmeyen kalmayan Eser ve Berfu Yenenler'in ilerleyen günlerde başka bir eve taşınıp taşınmayacağı da merak konusu oldu. 

berfu yenenler ve eser yenenler

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal