Berfu Yenenler ve Eser Yenenler Çifti Hayranlarını Üzen O Haberi Korktuklarını Söyleyerek Duyurdu!

Ünlü oyuncu Eser Yenenler ile eşi Berfu Yenenler’den üzücü haber geldi. Yenenler çifti, sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımla hayranlarını korkuttu.

29.12.2021-09:03 - (Son Güncelleme: 29.12.2021-13:05)

Bir zamanlar Çok Güzel Hareketler’deki oyunculuğuyla hafızalara kazınan, daha sonrasında sunduğu programlar ile gönüllere taht kuran Eser Yenenler, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Berfu Yenenler ile nikah masasına oturmuştu. 2019 yılında mutlu beraberliklerini evlilikle taçlandıran ikili, ilk kez anne ve baba olmanın heyecanını yaşayarak oğlu Kuzey’i kucaklarına almıştı. Hayranlarını ve sevenleri bu haber karşısında havalara uçarken, Berfu Yenenler’den bir güzel haber daha geldi. Ünlü oyuncu ve eşi ikinci bebekleri Mete’yi kucaklarına alarak, güzel ailesini genişletmeyi başardı. Sosyal medyada her halini paylaşan Berfu Yenenler, yaptığı paylaşımla sevenlerini her daim güldürür ve eğlendirirken bu kez Yenenler’in paylaştığı fotoğraf hayranlarını korkuttu. İşte Berfu Yenenlerin yaptığı o paylaşım ve hayranlarını korkutan yazı…

ÜNLÜ ÇİFT HAYRANLARINI KORKUTTU

Ekranların en sevilen yarışma programlarından biri olan O Ses Türkiye’de her yeni yıl yeni heyecanlar yaşanmaya devam ediyor. O Ses Türkiye’nin Yılbaşı Özel programı, her sene ünlü isimleri ağırlayarak ekran başındaki seyircilerin keyifli vakitler geçirmesini sağlıyor. Bu yıl da ünlüler geçidinin yaşanacağı O Ses Türkiye’de, Eser Yenenler ile Berfu Yenenler izleyiciler için şarkılar seslendirecekti. Yenenler’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, çok heyecanlı olduklarını duyurduktan kısa bir süre sonra kötü haber geldi. Ünlü çiftin koronavirüse yakalandığı haberini Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından paylaştı. Yenenler koronavirüsten korktuğunu söyleyerek; ‘’Tanıdığımız çevremizdeki herkes pozitif. İnanamıyorum ilk dönemde bile bu kadar şok olmamıştım. Aşırı da korkuyorum nasıl olacak bilemedim bu işi’’ notuyla paylaştı. 

berfu yenenler ve eser yenenler

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal