Berfu Yenenler'den Üçüncü Çocuk Sürprizi! Eser Yenenler Şok Oldu

Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Berfu Yenenler, eşi Eser Yenenler'e üçüncü çocuk şakası yaptı. Gördükleri karşısında şaşıran ünlü oyuncu verdiği tepki ile sosyal medyada gündem oldu.

06.07.2021-10:19 - (Son Güncelleme: 06.07.2021-12:03)

Komedyen ve oyuncu Eser Yenenler ile Berfu Yıldız, 2019'da evlenmiş ve aynı yıl çocukları Kuzey'i de kucaklarına almıştı. Çiftin ikinci bebekleri Mete de geçtiğimiz ay dünyaya gelmişti. Yenenler çifti paylaşımlarıyla sosyal medyanın en ilgi çeken çiftlerinden olurken şimdi de yeni bir paylaşımla dikkatleri çektiler.

ÜÇÜNCÜ ÇOCUK ŞAKASI 

Sosyal medya hesabından sık sık mutlu aile pozlarını yayınlayan Berfu Yenenler, son paylaşımıyla takipçilerini yine kahkahaya boğdu. Berfu Yenenler, gebelik testine kalemle iki çizgi attıktan sonra eşi Eser Yenenler'in yanına gitti. Eser Yenenler, gördüğü karşısında şaşkınlığını gizleyemeyip, 'Bu ne? Gerçek mi bu? Ya delirme, gerçek mi bu?' dedi.


SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sosyal medyayı çok sık kullanan ve burada eğlenceli paylaşımlarda bulunan çift, bu kez Berfu Yenenler'in yaptığı şakayla gündeme oturdu. Berfu Yenenler'in eşine hamilelik şakasını görenler ise kahkahalara boğuldu.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal