Derya Uluğ Ebru Gündeş'in Başarı Sırrını Açıkladı!

Şarkıcı Derya Uluğ, katıldığı televizyon programında özel hayatı ve iş hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

06.07.2021-09:53 - (Son Güncelleme: 06.07.2021-09:53)

Güzel şarkıcı Derya Uluğ, Haber Global'de yayınlanan 'Hikayede Kalmasın' adlı programa konuk oldu. Uluğ, programda hem iş hayatı hem de özel hayatına ilişkin sırlarını verdi.

'AİLEM ŞARKICI OLMAMI İSTEMEDİ'

Ailesinin şarkıcı olmasını istemediğini ve bu konuda ailesiyle sık sık tartıştığını belirten Uluğ, '8 yaşındayken İzmir'deki bir radyonun ses yarışmasına katıldım ve birinci oldum. Sonra koro çalışmalarına başladım. Okul arkadaşımın babasından teklif gelmesi üzerinde 15 yaşında otellerin roof'larında caz söyleyerek şarkıcılığa başladım. Ailem başta şarkıcı olmamamı istemedi ama ben çok ısrar ettim ve hem okulu hem de sahneyi birlikte götürmeye başladım' dedi.


'EBRU GÜNDEŞ'LE 4 YIL BERABER  ÇALIŞTIK'

Ebru Gündeş ile tanışma hikayesini de anlatan Uluğ, 'İstanbul'a gelip yüksek lisans eğitimine başladım. O süreçte benim bir arkadaşım Ebru Gündeş'e klavye çalıyordu. Arkadaşım Ebru Gündeş'in vokalist aradığını bana söyledi. Ben 15 yaşından itibaren solist olarak sahnelerde şarkı söylüyordum ve daha önce kimseye vokal yapmamıştım. Ebru Gündeş'le ilk deneyimimi yaşadım ve yaklaşık 4 yıl birlikte çalıştık. Aramızda karşılıklı bir sevgi ve bağ oldu. Kendi yoluma devam etmek istediğimdeyse ekipten ayrıldım. Ama Ebru Gündeş ayrıldıktan sonra da bana akıl vermeye devam etti' diye konuştu.

EBRU GÜNDEŞ'TEN BAŞARININ ANAHTARI 

Ebru Gündeş'in sık sık kendisine tavsiyeler ve öğütler verdiğini söyleyen Derya Uluğ, şunları aktardı: 'Sessiz kalmak zordur bazı zamanlarda... O dönemler sessiz kalmanın bana ne kadar önemli olduğunu ve bunu başarabilenin her zaman kazandığını söyledi' diyerek başarının sırrını verdi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal