Ünlü Modacı Gülşah Saraçoğlu Günler Sonra Yasak Aşk İddialarına Bir Açıklama Getirdi!

Geçtiğimiz haftalarda Deha Bilimler ile hakkında çıkan yasak aşk iddiaları karşısında net bir açıklama yapmayan Saraçoğlu’ndan ilk açıklama geldi.

26.01.2022-16:26 - (Son Güncelleme: 26.01.2022-16:26)

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile şarkıcı ve üç çocuk babası Deha Bilimler’in aşk yaşadığı iddia edilmişti. Konser sırasında samimi halleri kameralara yansıyan ve kuliste baş başa kaldıklarına yönelik iddialardan sonra Saraçoğlu ve Bilimler adeta delirmişti. Bu iddiaları magazin gündeminde duyan Bilimler’in eşi Aslı Bilimler ise şarkıcı eşini evinden kovmuştu. Medyaya düşen bu bomba gibi haberden sonra Demet Akalın’ın; ‘’Ben iki tarafı da uyarmıştım’’ sözleri, çıkan iddiaları doğrular nitelikte olunca işler daha da karışmıştı. Ortalık durulduktan sonra eşini affetmeye karar veren Aslı Bilimler ile Deha Bilimler’in arası düzeldikten sonra Gülşah Saraçoğlu konu hakkında ilk kez konuştu. Hakkında çıkan yasak aşk iddialarına ünlü modacı; ‘’Ne münasebet! Bunu bana nasıl sorabilirsin? Ben de sizinle birlikte her şeyi takip ettim. Siz ne görüyorsanız ben de aynı şekilde görüyorum. Böyle bir şey olması mümkün değil’’ yanıtını verdi. 

SARAÇOĞLU: DEMET’İ AFFETMEYECEĞİM

Ünlü modacı şarkıcı arkadaşı Deha Bilimler ile arasında çıkan bu haberlere kızgın olduğunu da belirterek; ‘’Deha benim arkadaşım. Sahnesini severek izlemeye gittiğim, çoluğu çocuğu olan bir arkadaşım. Bunu kim, neden çıkartır bilmiyorum’’ dedi. Demet Akalın’ın ‘’Ben onları uyardım’’ sözlerine de bir açıklama getiren modacı; ‘’ Kimsenin beni uyardığı falan da yok. Demet beni bir sene önce uyardığını söylemiş. İki sene önce Demet bana ‘Aslı (Deha Bilimler'in eşi) bozuluyor, acaba bu kadar gitmesen mi?’ dedi. Oraya davetli gitmiyorum, paramı verip, eğlenip çıkıyorum. Kulise de tek başıma hiç gitmedim. Demet algıyı farklı yansıttı ve bu çok çirkin bir şey oldu. Birbirimizin üzerinde emeğimiz vardı. Ayıp oldu, yakıştıramadım. Ben 'Dava açacağım' demedim. Bu basında sallandı. Bazı yerlere 'Başka konularla alakalı dava açacağım' dedim. Niye Demet Akalın’a dava açayım? Demet’e kırgınlığım var ve o da hiçbir zaman geçmeyecek. Bu konuda Demet’i affetmeyeceğim. Herkes mutlu olsun’’ diyerek konu hakkında son noktayı koydu. 

gülşah saraçoğlu demet akalın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal