Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala'nın vefatında tüyleri diken diken eden ayrıntı: Küçük kız 150 metre yüzerek kurtulmuş

Muğla Bodrum'da sürat teknesi kayalıklara çarptı. Kazada 52 yaşındaki ünlü iş insanı Ünal Pala ve 47 yaşındaki eşi Evrim Pala hayatını kaybetti. Pala çiftinin teknede bulunan 12 yaşındaki küçük kızı ise yaralandı. Hastaneye kaldırılan küçük kızın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazanın, Pala çiftinin kızlarıyla sürat teknesiyle açıkta demirli yatlarına dönerken meydana geldiği belirlenirken çiftin küçük kızlarının 150 metre yüzerek kurtulduğu ortaya çıktı.

11.07.2022-16:06 - (Son Güncelleme: 11.07.2022-16:10)

Muğla Bodrum'da geçtiğimiz akşam korkunç bir kaza gerçekleşti. Ünlü iş insanı Ünal Pala'nın kullandığı sürat teknesi kayalıklara sert bir şekilde çarptı. Kazada Ünal Kaya ve eşi Evrim Pala hayatlarını kaybetti. Çiftin 12 yaşındaki küçük kızları ise yaralandı. Küçük kız kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken durumunun iyi olduğu açıklandı. Kazanın, Pala çiftinin kızlarıyla sürat teknesiyle açıkta demirli yatlarına dönerken olduğu belirlenirken çiftin küçük kızlarının 150 metre yüzerek kurtulduğu öğrenildi.

Ünal Kaya'nın kullandığı sürat teknesi kayalıklara çarptı

Bu olay, saat 22.10 civarlarında Torba Mahallesi Kaynar mevkiinde oteller bölgesinde gerçekleşti. Ankaralı ünlü iş insanı Ünal Pala'nın kullandığı ve içerisinde eşi Evrim Pala ile küçük kızlarının yer aldığı sürat teknesi Kaynar açıklarında kayalıklara çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan teknede Pala çifti ağır yaralanırken, küçük kız ise savrularak denize düştü. Çevredekilerin seferberliği sonucunda küçük kız sudan çıkarıldı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, polis ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler gönderildi. Sağlık ekiplerinin yapmış olduğu kontrolde, Ünal ve Evrim Pala çiftinin yaşamını yitirdiği söylendi.


Küçük kız hastaneye kaldırıldı

Kazada yaralan küçük kız ise ilk müdahalenin sonrasında çevredeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavisi süren küçük kızın durumunun iyi olduğu belirtildi. Savcının incelemesinin ardından Pala çiftinin cenazesi Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Küçük kız 150 metre yüzmüş

Kazanın Pala çiftinin, sürat teknesiyle açıkta demirli olan yatlarına dönerken gerçekleştiği öğrenildi. Diğer taraftan, kazadan yaralı kurtulan küçük kızın çarpma sırasında denize düştükten sonra yaklaşık olarak 150 metre yüzdüğü, ardından da çevredekiler tarafından fark edilip, sudan çıkarıldığı ortaya çıktı.

Cenazeler Ankara'ya gönderilecek

Diğer taraftan Ünal - Evrim Pala çiftinin cenazelerinin bugün uçakla defnedilmek üzere Ankara'ya gönderileceği bildirildi.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal