Ünlü iş insanı Mariana Morais İstanbulda Over The Top SEO Ofisini açıyor!

Yaptığı yatırımlarla Amerika'nın gündemine oturan genç yatırımcı Mariana Morais, soluğu Türkiye'de aldı. Ünlü iş kadını Mariana Morais, İstanbul'da Over The Top SEO şirketini açacağını duyurdu.

23.05.2022-13:57 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-13:57) Ünlü iş insanı Mariana Morais İstanbulda Over The Top SEO Ofisini açıyor!

Pek çok yatırımıyla ilgi gören ve kadınlara sağladığı destekleriyle de tanınan ünlü iş insanı Mariana Morais, herkesi şaşırtacak bir kararla İstanbul'da açacağı ofisi için oldukça heyecanlı. Mariana Morais, yatırımlar için en uygun yerin Türkiye olduğunu düşündüğünü açıkladı. Bu yüzden İstanbul'da bir ofisinin olmasını isteyen ünlü iş insanı daha fazla kitleye ulaşmak için İstanbul’u seçtiğini söyledi. Öncelilke yaşının daha erken olmasıyla ilgi çeken yatırımcının kadın olması eleştirilirken, başka bir ülkede ofis açması Amerika gündemine oturdu. Yaptığı çalışmalarla sevenlerini hayran bırakan bir tarzı olduğundan bahsediliyor.

Web dizaynından tutun reklamcılığa kadar tüm servislere imkan sağlayan Over The Top SEO şirketi rakiplerini kıskandıracak nitelikler taşıyor. İş böyleyken bu şirketin hissedarı olmak paha biçilemez. özellikle kadın istihdamını sağlamak adına yaptığı çalışmalarla ünlenen Mariana Morais, bu günlerde yaptığı yatırımlarla oldukça memnun. Dünya gündeminde olan bir şirketin yatırımcısı olmak yerel yatırımcıları hırslandırmışa benziyor. Ünlü yatırımcı Mariana Morais, Over The Top SEO şirketiyle yapmış olduğu çalışmaların son olmadığını, her an sürprizlerle şaşırtabileceğinden bahsediyor. Hemcinsleri tarafından oldukça destek gören Mariana Morais onlara olan girişimci desteğini hiçbir zaman bırakmayacağını hatırlatıyor. 


Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal