Ümit Özat'tan Flaş 6-0 İtirafı!

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu, şimdilerde Bosna Hersek ekiplerinden Celik Zenica kulübünde teknik adamlık yapan Ümit Özat'tan çarpıcı bir konuşma geldi.

22.04.2020-10:00 - (Son Güncelleme: 22.04.2020-10:46) Ümit Özat'tan Flaş 6-0 İtirafı!
Fenerbahçe'nin eski oyuncularından ve şu sıralar teknik adamlık yapan Ümit Özat, FANATİK Instagram canlı yayınına katıldı. Süper Lig'de ciddi takımlara hocalık yapmasının ardından Türkiye'de son olarak TFF 1. Lig takımı Adana Demirspor'da teknik direktörlük yapıp son olarak ülke dışında Bosna Hersek takımı Celik Zenica'ya hocalık yapan Ümit Özat, canlı yayında flaş açıklamalarda bulundu.

İşte Ümit Özat'ın canlı yayındaki konuşmaları:

"Cristiano Ronaldo'nun çalım atmadığı adam yok; biz Ronaldo'dan çalım yeyince ağırlığımız konuşuluyor.

Fenerbahçe'ye gittiğim dönemde Galatasaray'dan da teklif gelmişti. Ama ben çoktan anlaşmıştım.

Galatasaray'ı 4-0 yendiğimiz maçın öncesinde Aziz Yıldırım beni Hasan Şaş'la kıyaslayarak motive etmişti. Aziz başkanın böyle motive yöntemleri vardı.

Galatasaray'ı 6-0 yendiğimiz maçta 5-2 de yenilebilirdik. Her attığımız gol oldu.

Çalıştığım en iyi hocalar Fatih Terim ve Christoph Daum'du.

(Fenerbahçe'ye gelme iddialarıyla ilgili) Alnımızda ne yazıyorsa o olsun. Hayalim var ama beklentim yok.

Fenerbahçe'nin oturmuş aklı yok. Galatasaray ve Başakşehir gibi oturmuş kadroyla mücadele edemiyorsunuz. Bu sezon Fenerbahçe'nin başına Ahmet de geçse Mehmet de geçse oynatacağı kadro aynı. Yönetim gelecek sezonu planlayacaktır.

O gün Fenerbahçe'nin sol bek ihtiyacı Roberto Carlos değildi. Sola Carlos'u alıyorsan sağ beke Cafu'yu alman lazım. Futbolcular tek başına bir şey değil.

Futbolcu olmasam türkücü olabilirdim en azından oradan ekmek yerdim. Servet Çetin de türküyü seviyor ama Servet'in sesi iyi değil..."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal