Üç Kuruş Bahar hamile mi? Kartal'ın çocuğu mu olacak? 3 Kuruş yeni bölümden sahne merak uyandırdı!

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Üç Kuruş'un 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin fragmanında Bahar'ın hamile olması izleyenleri çok mutlu etti. Bahar'ın hamile olması Kartal ile olan ilişkisini kurtarmasını sağlayacaktır. Peki Üç Kuruş dizisinde Bahar hamile mi? Kartal'ın çocuğu olacak mı? detaylar haberimizde yer almaktadır.

05.03.2022-16:24 - (Son Güncelleme: 05.03.2022-17:24)

Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran Üç Kuruş dizisinin 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Bir süredir Kartal ile Bahar'ın arasının bozuk oluşu izleyenleri üzerken ikilinin arasını düzeltecek olan müjde fragmanla beraber geldi. Dizinin fragmanında Bahar'ın hamile olarak gösterilmesi ile Bahar ve Kartal'ın yeniden bir araya geleceği düşünüldü. Fragmanda verilen bir diğer detay ise Efe ile Leyla'nın Semiha Abla'nın yanına gitmesi ve Semiha Abla'nın Leyla'ya "Gelinim" demesi oldu. Bu detay Efe ile Leyla'nın birlikte olacağının işaretini verdi.

Üç Kuruş Bahar hamile mi

Bahar'ın hamile oluşuna Kartal'ın tepkisi ne olacak?

Üç Kuruş dizisinde Bahar'ın hamileliğine Kartal'ın ne tepki vereceği fragmanda gösterilmezken izleyiciler Kartal'ın tepkisini dizinin Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümünde izleyeceklerdir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal