Tüyleri Diken Diken Eden Olay: Düğün Fotoğrafı Evden 240 Kilometre Uzakta Bulundu!

ABD'de, kasırganın en çok etkili olduğu Kentucky eyaletinde, hortumun yıkıp yok ettiği evden kaybolan düğün fotoğraflarından bir tanesi 240 kilometre uzakta bir alanda bulundu. Detaylar haberin içinde.

17.12.2021-14:21 - (Son Güncelleme: 18.12.2021-11:18)

ABD'de, kasırganın en çok etkili olduğu Kentucky eyaletinde, hortumun yıkıp yok ettiği evden kaybolan düğün fotoğraflarından bir tanesi 240 kilometre uzakta bir alanda bulundu. Copeland, bir diğer düğün fotoğrafının  ise evden yaklaşık olarak  210 kilometre mesafede bir alanda bulunduğunu ifade ederek  fotoğraflarının böyle bir felaketten hiçbir zarar görmeden ve tahrip olmadan  kurtulmuş olmasını ‘çok tuhaf’  bulduğunu ifade etti. Kentucky'de yaşayan Michaela Copeland, Mayfield kasabasında kayınvalidesinin evinden hortumun uçurmuş olduğu düğün fotoğrafının evden 240 kilometre ötede bulunan Garfield kasabasında olduğunu öğrenince sosyal medya hesabı üzerinden  yaşamış olduğu şaşkınlık ve mutluluğu takipçileri ile paylaştı.

TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU

Copeland, kocası ile birlikte dans ettiği bir düğün fotoğrafının Facebook'ta, yaşanılan felaket esnasında kaybolmuş olan eşyaların sahiplerine ulaştırılması için açılan bir grupta görünce, ‘Düğün fotoğraflarımızdan biri yaklaşık 150 mil (240 km) uzakta bulundu. Tüylerim diken diken oldu.’ diye sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Kasırganın çok fazla  etkili olmuş olduğu 4 eyalette birçok felaketzedenin kayıp eşyalarının bulunmasına yardımcı olan grupta Pamela Compton isimli üyenin, 12 Aralık'ta paylaştığı Copeland çiftinin düğün fotoğrafının altına, ‘Garfield'daki çiftliğimizde bulduğumuz bu fotoğrafı size postalamaktan memnuniyet duyacağız. Tanrı hepinizi korusun’ şeklinde bir yazı yazmış olduğu görüldü.

DİĞER FOTOĞRAF DA 210 KİLOMETRE UZAKLIKTA BULUNDU

Bir diğer düğün fotoğrafının da evden yaklaşık olarak 210 kilometre uzaklıkta bir mesafede bulunduğunu belirten Copeland, fotoğraflarının böyle bir felaketten hiç tahrip olmadan ve herhangi bir zarar görmeden kurtulmasını ‘çok tuhaf’ bulduğunu şaşkınlık içerisinde ifade etti.

EN AZ 88 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

ABD'de 10 Aralık tarihinde meydana gelmiş olan ve 6 eyalette çok fazla  etkili olan hortumlarda Dawson Springs kentinin yüzde 75'i yıkıldı, toplamda en az 88 kişi hortum sebebi ile yaşamını yitirdi. Hortumlardan en fazla etkilenmiş olan, hava sıcaklığının gece eksilere düştüğü Mayfield ve Dawson Springs'te  ise elektrik ve su kesintileri hala yaşamaya  devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal