Türkiye’nin İlk Aksiyon Filmi Anka’nın Galası Yapıldı! Filmin Başrolleri Büyük Heyecan Yaşadı

Beyaz perdeye yeni çıkacak olan Anka filminin galası, yoğun kar yağışının etkisi azalınca yapıldı. Ünlü oyuncular heyecanlarını basın mensuplarıyla paylaştı. İşte o detaylar…

28.01.2022-16:52 - (Son Güncelleme: 28.01.2022-18:06)

Türkiye’de oldukça fazla sevilen hız ve aksiyon filmlerine ilk defa bir Türk yapımı film dahil oldu. Yabancı filmlerden yapılma sahnelere aşina olunan ve aksiyon türünün tutkunlarının da oldukça fazla sevdiği hız ve aksiyon filmlerine bir yenisi daha eklendi. Birbirinden yetenekli oyuncuların yer aldığı oyuncu kadrosunda birçok hız ve aksiyon sahnesine yer verilerek, ilk defa Türkiye’de hız ve askiyon türünde bir filme imza atıldı. İsmi ‘’Anka’’ olan filmin başrollerinde ise; ‘’ Ozan Akbaba, Uğur Uzunel, Deniz Işın, Atilla Şendil ve Engin Hepileri’’ gibi sektörde birbirinden yetenekli isimlerin olduğu oyuncular yer aldı. hem senaryosu hem de oyuncu kadrosuyla oldukça merak edilen filme dair ilk fragmanlar yayınlandıktan sonra, filmin galası gecikmeli olarak yapıldı. Yoğun kar yağışı ve kar yağışının tüm kentleri etkilemesiyle birlikte gala gecesi de gecikmiş oldu. 

AKBABA: GÜZEL VE TEHLİKELİ ANLAR OLDU

Günler sonra yapılan ‘’Anka’’ filminin galasında, filmin oyuncuları Türkiye’de ilk hız ve aksiyon filmi niteliği taşıyan Anka için duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Gala gecesinde hazır bulunan filmin oyuncu kadrosundan Ozan Akbaba; ‘’Kar yağışı nedeni ile biraz ertelenme oldu. Filme gelecek olursak; gayet güzel bir film çıkardık. Umarım Türkiye’de güzel tepkiler alır, yolumuz açık olsun. Güzel ve tehlikeli anlar oldu. Profesyonel bir iş çıkardık. Sahneleri çok güzel yansıdı. Türkiye’ye ilk hız-aksiyon filmi getirdiğimiz için çok mutluyuz’’ ifadelerini kullandı. Deniz Işın da; ‘’Evet, ben de çok heyecanlıyım burada bulunan herkes gibi. Çekimlerimiz çok güzel ve hareketli oldu. İyi geçti’’ diyerek filme dair düşüncelerini paylaştı. 

anka filmi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal