Türkiye'nin Hafızasında Yer Eden Bingöllü Çobandan 13 Yıl Sonra Gelen Açıklama

Çobanlık mesleğini ilginç bir tarzda yapıyor olmasıyla görenlerin dikkatini çeken çoban yıllar sonra konuştu. İşte görenlerde şaşkınlık yaratan o çobanın açıklamaları ve sosyal medyada büyük ilgi gören o görüntüler.

27.12.2021-09:08 - (Son Güncelleme: 27.12.2021-09:53)

Koyunlarını yanına toplamak için çıkarmış olduğu tuhaf seslerle ve samimi sohbeti ile gören duyan herkesi şaşırtmayı başarmış olan aynı zamanda da Türkiye'nin hafızasına kazınan Bingöllü Çoban İlhan Orak'ı TRT haber ekibi, 13 yıl gibi uzun bir aranın ardından köyünde ziyaret etti. Şimdi 67 yaşında olan İlhan Orak, o günü hiç unutmadığını ifade ediyor ve şu açıklamalarda bulunuyor: 'Bizim yukarı köy var oraya gittiler. Ben duydum burada. O gün de cuma günüydü' diyen İlhan Orak açıklamasına 'Benim de o zaman 10- 15 koyunum vardı. Onların yanındaydım. Baktım kameracı geldi' dedi ve ekledi 'Ben de koşarak gittim, heyecanlandım da biraz. Bana 'Hayvanlarını çağır' dedi. Ben de çağırdım ama hayvan gelmedi. Kameracı, 'Bunlar niye gelmedi?' dedi. Ben de 'Benimki değil. Benimki olsa gelir. Benimki beni tanıyor' dedim' şeklinde ifadeler kullandı..

O KOYUNLARIN HEPSİ SATILMIŞ

Koyunları ile arasında ilginç bir bağ olmuşmuş olan İlhan Orak, artık çobanlık yapmadığını ifade etti. Koyunlarının hepsini satmış ve artık vaktinin büyük bir kısmını torunları ile birlikte geçiriyor. Yıllarca çok severek yapmış olduğu  mesleği ise güzel anılarla hafızasında yer etmiş durumda. Çobanın koyunlarını çağırırken çekilen görüntüleri ise sosyal medyada büyük beğeni topladı. 

çoban

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal