Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Faiz Mesajı: Biz Bu Çarkı Bozup Milleti Hedeflerine Ulaştıracağız

Haliç Kongre Merkezi’nde AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katılan ve önemli açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan, faiz oyunlarını bozacaklarını ve milleti hedeflerine ulaştıracaklarını belirtti.

26.12.2021-16:39 - (Son Güncelleme: 26.12.2021-17:00)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Gündemdeki önemli konulara tek tek değinen Erdoğan, ‘Faiz, zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapar. Faiz sebep, enflasyon neticedir. Bu çarkı bozacak, milleti asli noktadaki hedeflerine ulaştıracağız" değerlendirmesinde bulunarak, faiz çarkını bozacaklarını dile getirdi. 

İSTANBULA HİZMET ETMEK ECDADA HİZMET ETMEK DEMEKTİR

Kendisini dinlemeye gelen büyük kalabalığı ‘Değerli dava arkadaşlarım, başımızın tacı sevgili hanım kardeşlerim, gözümüzün nuru kıymetli gençler sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum’ diyerek konuşmasına başlayan Erdoğan, sözlerine İstanbul’a olan büyük aşklarından bahsederek devam etti. İstanbul insana 'seversen olayım yarin' diyen bir şehirdir diyen başkan Erdoğan, ‘’İstanbul bizim medeniyetimizde de, davamızda da ayrı bir yere sahiptir. Her fırsatta tekrar tekrar hatırlattığım gibi İstanbul bir ömre değer bir şehirdir. İstanbul adını göklere yazarsanız, düşlerinizden mehtabının kaybolacağından korktuğu bir şehirdir. İstanbul vatanımız olan bir şehir. İstanbul insana 'seversen olayım yarin' diyen bir şehirdir. Biz İstanbul'u böyle bir aşkla seviyoruz. İstanbul'u sevmek demek tüm Türkiye'yi sevmek demektir’’ dedi. İstanbul’a hizmetin çok önemli ve değerli olduğuna dikkat çeken Erdoğan, 'İstanbul'a hizmet etmek demek 3 kıta 7 iklimi aynı kutlu çınarın altında toplayan ecdada hizmettir.' Şeklinde konuştu. 

BİZİM MÜCADELEMİZ AYASOFYA'YI MİNARELERDEN KURTARACAĞIZ DİYENLERE KARŞI İNANCIMIZA SAHİP ÇIKMA MÜCADELESİDİR

 İstanbul’a hizmet etmenin Türkiye’ye hizmet etmek demek olduğuna dikkat çeken Başkan Erdoğan, gecemizi gündüzümüze katarak çalışmamızın nedeni bu şehre duyduğumuz büyük aşktır diyerek, ’’Verdiğimiz mücadele Ayasofya'yı minarelerden kurtaracağız diyenlere karşı inancımıza sahip çıkma mücadelesidir. Verdiğimiz mücadele; Gezi olaylarında 'Zulüm 1453'te başladı' diyenlere karşı, CHP'nin artıklarına, atıklarına karşı bu toprakların ebedi vatanımız olduğunu gösterme mücadelesidir. Şu anda bu salonda 3 bini aşkın kardeşim var. Size olan sevdam sebebiyle unutmayın davası olmayanın sevdası olmaz, sevdası olmayanın öfkesi olmaz. Şayet bazen öfkeli gözüküyorsak tek sebebi sevdamızdır, davamızdır. Verdiğimiz mücadele, mankurtlaştırılmaya çalışılan gençlerimize 2053 vizyonumuzu emanet etme mücadelesidir.


BİZİM DAVAMIZDA İHANETE YER OLMAZ

AK Parti kurmak için büyük vefakarlıklar yapan herkesi tek tek anan Başkan Erdoğan, ‘’Her dönemde bu kutlu davanın vefakar, cefakar, azimli erleri olmuştur. AK Parti'yi kurduğumuzda teşkilatlarımızı bu dava erlerinin gayretiyle oluşturduk. AK Parti'nin inşasında, yaşatılmasında emeği geçen kardeşlerimizin öyle hikayeleri var ki bunlar bile omuzlarımızdaki yükün ağırlığını göstermeye yeter. Geçtiğimiz günlerde bir şehrimizde kadın kolları ilçe başkanı olan hanımefendi kardeşimiz teşkilat toplantısından ayrılıyor. Bir saat içinde geri dönüp işine devam ediyor. İlçe başkanımız, hanımefendinin 4 aylık evladı olduğunu, arada çocuğunu emzirmek için 24 km uzaktaki evine gidip hemen geri geldiğini anlatıyor. İstanbul'da da benzer pek çok hikaye var. Nafakasını çıkarmak için gece fabrikada temizlik işi yapıp tüm gün teşkialtın işini yapanlar gibi nice örnekler var. Bu dava işte böyle bir davadır. Bu nedenle bu davada bencilliğe, kibre, nobranlığa, ihanete yer olmaz diyoruz. Hesabi değil, hasbi insanların omuzlarında yükselene bu davayı ileriye taşıyarak 2023'e de 2053'e de zaferle ulaştırmak bizlerin sorumluluğudur’’ şeklinde konuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal