Türkiye’de bugün nerede deprem oldu? Ne zaman ve kaç şiddetinde oldu? 8 Mart 2024 son depremler listesi

Akdeniz’de yaşanan deprem sonrasında gözler Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) yapacağı açıklamalara çevrildi. Vatandaşlar 8 Mart 2024 Cuma tarihli son depremler listesini internet üzerinden araştırıyor. Peki Türkiye’de bugün nerede deprem oldu? Ne zaman ve kaç şiddetinde oldu? İşte soruların yanıtı…

08.03.2024-11:34 - (Son Güncelleme: 08.03.2024-11:34)

AFAD tarafından açıklanan son dakika depremleri, Türkiye genelindeki milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor. Sabah saatlerinde Akdeniz’de meydana gelen depremden sonra endişeye kapılan vatandaşlar, yaşadıkları yerdeki depremler hakkındaki güncel verileri öğrenmek üzere arama motorlarına yöneldi. Peki Türkiye’de bugün nerede deprem oldu? Ne zaman ve kaç şiddetinde oldu?

Türkiye’de bugün nerede deprem oldu?

Akdeniz'de bugün sabah saatlerinde meydana gelen deprem, AFAD verilerine göre 4.6 büyüklüğündeydi. Saat 07:27'de kaydedilen deprem, yerin 63.6 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Depremin şiddeti, 4.6 olarak ölçüldü.

Türkiye’de bugün nerede deprem oldu? Ne zaman ve kaç şiddetinde oldu? 8 Mart 2024 son depremler listesi

Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre, Van'ın Muradiye ilçesinde saat 15.49'da meydana gelen depremin büyüklüğü 4.2 olarak kaydedildi. Depremin 5 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirtildi. AFAD ise depremin büyüklüğünü 3.6 olarak duyurdu.

Türkiye'deki depremler hakkındaki en güncel verileri AFAD ve Kandilli Rasathanesi internet sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal