8 Mart Dünya Kadınlar Günü indirimleri neler? 2024 Kadınlar Günü kampanya yapan mağazalar

Bugün kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, dünya genelinde milyonlarca kadın tarafından kutlanıyor. Markalar da Kadınlar Günü’ne özel olarak kampanyalar düzenliyor. Hangi kampanyaların gerçekleştirildiğini öğrenmek isteyenler ise internetten araştırmalarını sürdürüyor. Peki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü indirimleri neler? İşte 2024 Kadınlar Günü kampanya yapan mağazalar…

08.03.2024-11:17 - (Son Güncelleme: 08.03.2024-11:17)

Birleşmiş Milletler tarafından 8 Mart olarak ilan edilen Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak birçok marka indirim kampanyaları düzenliyor. Bu uluslararası günde hangi markanın hangi kampanyayı düzenlediğini öğrenmek isteyenler arama motorlarına yöneldi. Peki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü indirimleri neler? 2024 Kadınlar Günü kampanya yapan mağazalar hangileri?

2024 Kadınlar Günü kampanya yapan mağazalar hangileri?

Kadınlar Günü’ne özel düzenlenen kampanyalar şu şekilde:

N11

7-8 Mart 2024 tarihleri arasında, "moda70," "moda200," "kozmetik60," "kozmetik150," "evyasam100," ve "evyasam250" kupon kodlarını Hesabım > Kuponlarım > Yeni Kupon Gir alanından ekleyebilirsiniz. Moda kategorisinde 200 TL'ye, Kozmetik'te 150 TL'ye, Ev & Yaşam'da ise 250 TL'ye kadar varan indirim fırsatlarını kaçırmayın. İndirimli alışverişin tadını çıkarın.

Media Markt

Media Markt, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir kampanya hazırladı. Bu özel kampanyada cep telefonları, notebook'lar, tabletler, küçük ev aletleri ve aksesuarlar indirimli fiyatlarla satışa sunulacak.

Kampanya, 5 Mart 2024 saat 08:00 ile 9 Mart 2024 saat 07:30 tarihleri arasında geçerli olacak. Media Markt mağazalarından, mediamarkt.com.tr'den mobil veya uygulama üzerinden belirli ürünlerde geçerli olacak bu özel fırsatı kaçırmayın. Farklı kampanyalarla birleştirilemeyecek olan bu indirimlerde, Media Markt gerekli gördüğü durumlarda fiyat ve ürün değişikliği yapma, hatta kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutuyor. Ayrıca, tüm kampanyalardaki tipografik veya yazım hatalarından sorumlu tutulamaz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü indirimleri neler? 2024 Kadınlar Günü kampanya yapan mağazalar

Flormar

Flormar da Kadınlar Günü'nü unutmadı. Flormar Extra üyelerine özel %40 indirim sunarken, belirli ürünlerde 2. ürünü 1 TL'ye alabilme fırsatı da sunuyor. Bu özel kampanyadan yararlanmak için acele edin.

Teknosa

Teknosa, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için özel bir hediye seçeneği sunuyor. Teknosa'nın geniş ürün yelpazesi içinde teknolojiye ilgi duyan, kişisel bakımına önem veren veya mutfak tutkunu olan kadınlar için ideal hediyeler bulunuyor. Fonksiyonel akıllı saatlerden hayatı kolaylaştıran epilasyon cihazlarına, elektrikli ev aletlerinden telefon, tablet ve dizüstü bilgisayarlara kadar birçok çeşitli ürün, Kadınlar Günü'ne özel indirimlerle Teknosa mağazalarında ve online platformunda yer alıyor.

Teknosa'nın kullanıcı dostu online platformu üzerinden birkaç tıklama ile ulaşabileceğiniz ürünleri, hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. Bu rahat alışveriş deneyimi sayesinde seçtiğiniz hediyeyi evinizden çıkmadan temin etme avantajına sahip olabilirsiniz. Sevdikleriniz için en güzel Kadınlar Günü hediyelerini bulmak için Teknosa'nın ayrıcalıklı dünyasına şimdi adım atın!

Emsan

Emsan da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kampanyası kapsamında 11 ürünü uygun fiyatlarla satışa sunuyor. Bu fırsatları kaçırmamak için hemen incelemeye başlayın!

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal