'Türkiye de Seçenekler Arasında'

Adı Fenerbahçe ile geçen Arsenal'in Türk asıllı Alman oyuncusu Mesut Özil'in menajeri Dr. Erkut Söğüt, futbolcusunun Arsenal'de devam edeceğini ancak gelecek yaz için Türkiye'nin de bir opsiyon olacağını duyurdu.

29.07.2020-08:41 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-08:38) 'Türkiye de Seçenekler Arasında'

Arsenal'deki geleceği soru işareti olan Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil'in menajeri Dr. Erkut Söğüt, futbolcusunun durumuna dair değerlendirmeler yaptı. Futbol Giant'ın Instagram sayfasında soruları cevaplayan Söğüt, Mesut'un Türkiye'ye transfer olma durumu hakkında da konuştu.

Futbolcusunun ilk aşamada Arsenal'den gitmeyi istemediğini aktaran futbol insanı, 'Mesut Özil'in durumunda 2021 yazına kadar bir değişiklik olacağını düşünmüyorum. Sözleşmesi var zaten. Herhangi bir değişiklik yok. Arsenal'de kalacak' şeklinde konuştu.

Takımdan gitmesi durumunda Türkiye'nin seçenekler arasında olduğunu aktaran Erkut Söğüt, '2021'de ise %90 Arsenal'den ayrılacak. Yeni bir kulübe gitmesi kesin gibi. Mesut'un Asya'ya, Amerika'ya veya Türkiye'ye gitmesi durumu olabilir mi? Elbette olabilir' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal