Türk Ordusunun Koordinatlarını Hangi Avrupa Ülkesi Verdi?

Esad’a bağlı uçakların Türk askeri konvoyuna saldırması ile ilgili ilginç detaylara ulaştı. Türk Ordusu’nun harekât koordinatlarının Avrupalı bir ülke tarafından Esad rejimi ile paylaşıldığı ortaya çıktı.

28.02.2020-15:37 - (Son Güncelleme: 28.02.2020-17:21)
 
Esad’a bağlı uçakların Türk askeri konvoyuna saldırması ile ilgili ilginç detaylara ulaştı. Türk Ordusu’nun harekât koordinatlarının Avrupalı bir ülke tarafından Esad rejimi ile paylaşıldığı öğrenildi. 
 
Haber365 (ANKARA)- Haber365’in Ankara’da güvenlik kaynaklarından edindiği bilgi şok etti. 
 
Türkiye’nin Rusya ve İran kontrolünde olan Esad milislerinin yaptığı saldırı sonucu şehid vermesinden hemen sonra Avrupa’ya olan göç yollarındaki denetimleri kaldırması şaşkınlık ile karşılandı.
 
Türkiye, darbeyi Rusya-İran-Suriye triosundan almasına rağmen, Türkiye, Avrupa Birliği için öldürücü darbe olan mültecilere sınır kapılarını açtı. 
 
Türkiye’nin bu hamlesi, “neden Avrupa Birliği’ne karşı harekete geçerek sınır kapılarını açtı” sorusuna sebep oldu. 
 
Ankara büromuzun ulaştığı bilgilere göre, Türk ordusunun sevk ve harekât koordinatlarını Fransızların Suriye rejimi ile paylaştığı öne sürülüyor.
 
Türkiye’ye yapılan saldırı sonrasında NATO’nun ve AB’nin hiçbir işe yaramayan açıklamalarının da bunun bir yansıması olduğu belirtiliyor.
 
Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal