Türk Hava Kuvvetleri'nden İstanbul Semalarında Nefes Kesen Uçuş!

İstanbul semalarında nefes kesen anlar yaşandı. Türk Hava Kuvvetleri ve Azerbaycan Hava Kuvvetleri uçakları İstanbul Boğazı semalarında uçuş yaptı.

20.09.2021-14:53 - (Son Güncelleme: 20.09.2021-17:05) Türk Hava Kuvvetleri'nden İstanbul Semalarında Nefes Kesen Uçuş!

Türk Hava Kuvvetleri ve Azerbaycan Hava Kuvvetleri uçakları İstanbul Boğazı semalarında selamlama uçuşu yaptı. Gösteri uçuşu sayesinde İstanbul semalarında nefes kesen anlar yaşandı

TÜRK HAVA KUVVETLERİ VE AZERBAYCAN HAVA KUVVETLERİ İSTANBUL BOĞAZINDA SELEMLEMA UÇUŞU YAPTI

Sabah Gazetesi'nin haberine göre TEKNOFEST öncesi, Türk Hava Kuvvetleri ve Azerbaycan Hava Kuvvetleri uçakları İstanbul Boğazı semalarında uçuş yaptı. Bu anlar izleyenlerin beğenisini topladı. 21-26 Eylül tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak olan TEKNOFEST öncesi İstanbul Boğazı semalarında Türkiye ve Azerbaycan hava kuvvetleri uçakları selamlama uçuşu yaparak nefesleri kesti. Gösteri uçuşu sırasında havadan çekilen görüntüler beğeni topladı. Çekilen mest edici görüntülerde İstanbul semalarında uçuş yapan uçakların yakın plan çekimleri, İstanbul'un kuşbakışı görüntüsü ve gösteri uçuşu yapan jetler görsel bir şölen oluşturdu.

TÜRK HAVA KUVVETLERİ TARAFINDAN ÇEKİLEN GÖRÜNTÜLER MEST ETTİ

Türk Hava Kuvvetleri ve Azerbaycan Hava Kuvvetleri uçakları İstanbul Boğazı semalarında uçuş yaptı. Türk Hava Kuvvetleri tarafından çekilen fotoğraflarda üç boğaz birden aynı karede yer aldı. Çekilen görüntüler izleyenlerin beğenisini kazandı.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal