TEKNOFEST'te Bir İlk: Gökbey ve Aksungur Özel Gösteri Uçuşu Yapacak

TEKNOFEST 2021 de bir ilk gerçekleşecek. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından geliştirilen ürünlerin sergileneceği yarışmada HÜRKUŞ, AKSUNGUR ve GÖKBEY özel uçuş gösterisi yapacak.

18.09.2021-10:17 - (Son Güncelleme: 18.09.2021-18:11) TEKNOFEST'te Bir İlk: Gökbey ve Aksungur Özel Gösteri Uçuşu Yapacak

Tüm dünya ve ülkemizde merakla takip edilen TEKNOFES’te bir ilk gerçekleşecek. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından geliştirilen ürünlerin sergileneceği TEKNOFEST 2021'de HÜRKUŞ, AKSUNGUR ve GÖKBEY’in uçuş gösterisi gerçekleştireceği duyurusu yapıldı.

TEKNOFEST’TE GÖKBEY VE AKSUNGUR HEYECANI

Milliyet’te yer alan habere göre Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’nden (TUSAŞ) yapılan açıklama da ‘Firma her yaştan yüz binlerce kişinin katıldığı Türkiye'nin havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'te bu yıl da yerini alacak. TUSAŞ, festivalde yetenek programları, işe alım süreçleri ve kariyerle ilgili soruları bire bir cevaplayacak. TUSAŞ genç katılımcılar arasında etkileşimi artıracak olan Pilot Sensin ve Odaklan ve Havalan adında keyifli aktivitelerin de yer alacağı sürpriz etkinlikler gerçekleştirecek’ ifadelerine yer verildi.

TEKNOFEST’E ÖZEL GÖSTERİ UÇUŞU YAPACAKLAR

TEKNOFET’te Bu yıl da gösteri uçuşu gerçekleştirecek HÜRKUŞ, bu kez de geçtiğimiz aylarda ilk kez tanıtılan Hava Yer Entegrasyon Uçağı (HYEU) ile katılımcılara gösteri yapacak. TUSAŞ tarafından geliştirilen özgün platformlardan GÖKBEY Genel Maksat Helikopteri ve AKSUNGUR İnsansız Hava Aracı ilk kez TEKNOFEST'e özel uçuş gösterisi sergileyecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal