Tuğba Altıntop ölümden döndü: Yüzüne dikiş atıldı

Eski manken Tuğba Altıntop, arkadaşlarıyla Şile’ye giderken köpek saldırısına uğradı. Yaşanan bu olay sonucunda Altıntop’un yüzüne dikiş atıldı. İşte ayrıntılar...

09.09.2022-09:34 - (Son Güncelleme: 09.09.2022-11:48) Tuğba Altıntop ölümden döndü: Yüzüne dikiş atıldı

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman ile olan evliliğiyle bir dönem gündem olan eski manken Tuğba Altıntop, arkadaşlarıyla Şile’ye giderken korkunç bir olay yaşadı. Şile’de iken bir köpek saldırısına uğrayan eski manken Altıntop, yüzünden ciddi şekilde yaralandı. Tedavi için hastaneye götürülen Tuğba Altıntop’un yüzüne dikiş atıldığı öğrenildi.

Tuğba Altıntop ölümden döndü

Şile’de köpek saldırısına uğrayan eski manken Tuğba Altıntop, hastaneye kaldırıldı ve yüzüne dikiş atıldı. Olayı duyan arkadaşları ve yakınları sosyal medya hesapları üzerinden Tuğba Altıntop’a geçmiş olsun mesajlarını iletti.

Tuğba Altıntop

Tuğba Altıntop’un yakın arkadaşlarından birisi olan Simge Tertemiz, olay ile ilgili olarak "İnanamıyorum büyük geçmiş olsun. Tüylerim diken diken... Aradım sesini duydum, çok şükür Tuğbişimin sağlık durumu iyi. Rabbim şifa versin. Seni seviyorum. En kısa sürede o güzel yüzünle, sağlıkla aramızda olman dileğiyle kardeşim. Gelmiş geçmiş olsun" dedi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal